Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Ελλάς Βέλου

Αστέρας Μαγούλας - Ελλάς Βέλου 1 - 0 (παρ), 0 - 0 (κ.α.)


Άτυχη στάθηκε η Ελλάς Βέλου σήμερα (18/5) στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο Άργος όπου ηττήθηκε στην παράταση με 1 - 0 από τον Αστέρα Μαγούλας. Η ομάδα του Βέλου κράταγε την τύχη στα χέρια της για 100' αφού το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 0 - 0 ωστόσο η ομάδα της Μαγούλας κατάφερε και πέτυχε το γκολ που της έδωσε την νίκη - πρόκριση για την ημιτελική φάση του θεσμού.


Η κανονική διάρκεια δεν αξίζει σχολιασμού αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν καμία καλή ευκαιρία με την ομάδα του Βέλου να αμύνεται και να παρουσιάζεται σκληροτράχηλη ενώ με τον Αστέρα Μαγούλας να προσπαθεί να βρει χώρους για να πετύχει το γκολ. Στο μόνο που αξίζει να σταθούμε από την κανονική διάρκεια είναι στο 90' όταν αποβλήθηκε για τους τυπικά γηπεδούχους με δύο αλλεπάλληλες κίτρινες κάρτες ο Κολοβός με την ομάδα της Μαγούλας να αγωνίζεται σε όλη τη  παράταση με αριθμητικό μειονέκτημα.


Στην παράταση η ομάδα του Βέλου προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε και στο 100' ο Καραμάνος πραγματοποίησε πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια περνώντας και το τερματοφύλακα της Ελλάς Βέλου πλασάροντας κάνοντας το 1 - 0 για τους πρωταθλητές του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Η Ελλάς Βέλου αν και έπαιζε με παίκτη περισσότερο δεν κατάφερε να αντιδράσει στα υπόλοιπα 20 λεπτά της παράτασης αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.


Συνθέσεις:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Ζούκας, Κουσουρής, Λάμπρου (62' Μπεχλής), Κολοβός, Κουμεντάκος, Πατσιονίδης (70' Κατικαρίδης), Κουσίδης, Εβερετ, Σερέπας, Καραμάνος, Λαμπρινάτος (63' Μενδρινός).
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος (112' Νάκος), Αντί-Σάνι, Σαββίδης, Βελέντζας, Ξάντρι (87' Ποτήρης), Μαρτίνος, Αντωνόπουλος (73' Δανίλ Ε.), Αράπι, Ρούπας, Πλαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου