Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απόλλων Σμύρνης: Στο Δ.Σ. ο Καρούλιας!


Στο Δ.Σ. ο Καρούλιας!Μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επισήμως από την Τετάρτη (25/5) ο Νίκος Καρούλιας.
Ο τέως προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελεί πλέον μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα apollon1891.gr την Τετάρτη (25/5) συντάχθηκαν  όλα τα γραφειοκρατικά- νομικά έγγραφα, που απαιτούνταν.
Ο Καρούλιας θα έχει εφεξής αυξημένες αρμοδιότητες, θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ και ο εκπρόσωπος της ομάδας στις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές (ΕΠΟ, Ένωση Βʼ-Γʼ Εθνικής). Απεναντίας, δεν θα έχει καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, για το οποίο την αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Στάθης Σταθόπουλος.
Σημειώνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Σμύρνης αριθμεί πλέον έξι άτομα. Πρόκειται για τους: Γιώργο Αγγελετόπουλο (πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος), Νίκο Καρούλια (εκτελεστικός διευθυντής) Στράτη Χατζηπαναγιώτου (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Σκόρδο (εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ), Χαράλαμπο Αγγελετόπουλο (υπεύθυνος ασφαλείας - επικοινωνίας), Πλάτωνα Γάτσινο (νομικός σύμβουλος).

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου