Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Γ' Εθνική: Υπερπρωταθλητής.. γιοκ!


Ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι μετατίθεται ο κυριακάτικος (22/5) αγώνας της με την Αναγέννηση Επανομής για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή!
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε με τον Σπύρο Καλογιάννη για να ενημερωθεί πότε και αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή. Και αυτό διότι η ΑΕΛ Καλλονής έχει καταγγείλει τον Εθνικό Φιλιππιάδας, του οποίου η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα διερευνάται, και δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου της football league 2.
Σημειώνεται ότι εάν η ΑΕΛ Καλλονή δικαιωθεί, τότε θα είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και όχι η Αναγέννηση Επανομής!
Το πρωί της Παρασκευής (20/5) θα οριστεί εκ νέου, με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την Τετάρτη στις 25 Μαΐου και ώρα 20.00 ή τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και τον ενημέρωσε ότι αύριο το πρωί στις 10.00 θα αποφασιστεί εάν θα γίνει ή εάν αναβληθεί το παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή το οποίο είχε οριστεί να γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή 22/05/2011 και ώρα 20.00.
Η αιτία αυτής της επικοινωνίας και η ανακοίνωση στην Παναχαϊκή αυτού του ενδεχομένου οφείλεται στο ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο πρώτος του Βορείου Ομίλου της Γʼ Εθνικής αφού διερευνάται η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα του Εθνικού Φιλιππιάδος μετά από καταγγελία του συλλόγου της Καλλονής.
Ο πρόεδρος της Football League δήλωσε στον κ. Κούγια ότι ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Νότιο Όμιλο με την ανακήρυξη της Παναχαϊκής ως πρωταθλήτριας, στον Βόρειο Όμιλο σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η καταγγελία της Καλλονής αλλάζει ο πρωταθλητής και αυτός θα είναι η ομάδα της Καλλονής.
Ο κ. Καλογιάννης δήλωσε στον κ. Κούγια ότι το παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή θα γίνει ή την Τετάρτη 25/05/2011 και ώρα 20.00 ή θα μετατεθεί για το τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου λίγο πριν την έναρξη της νέας περιόδου».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου