Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κόρινθος: Ηττήθηκε στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης - Κόρινθος 1 - 0


Χτες (18/5) στην Τρίπολη η Κόρινθος έδωσε το πρώτο της φιλικό από τα τρία μέχρι η ομάδα του Ισθμού να αποχαιρετήσει τις επίσημες της υποχρεώσεις για φέτος. Η ομάδα της Κορίνθου αν και πήγε στην Τρίπολη με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία της αγωνιστική στο πρωτάθλημα αφού αρκετοί παίκτες αποτελούν παρελθόν αλλά και επειδή δοκιμάστηκαν πολλοί νεαροί παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας ηττήθηκε μόλις με 1 - 0.


Η Κόρινθος βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10' με γκολ που σημείωσε ο Σάββας Τσαμπούρης και μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Η ομάδα του Αστέρα αγωνίστηκε χωρίς το Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο ο οποίος αποτελεί παρελθόν είχε ως υπηρεσιακό προπονητή στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για φέτος τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες της ομάδας νέων.


Στο πάγκο της "Μπάρτσα" έκατσε ο Νίκος Κουρμπανάς ο οποίος αν και έχει παραιτηθεί από την Κόρινθο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος του Μαΐου. Ο τεχνικός της Κορίνθου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες καθώς δοκιμάστηκαν και πολλοί νέοι παίκτες απο την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Επόμενο φιλικό για την Κόρινθο είναι αύριο Παρασκευή 20/5 με την Ελλάς Βέλου στην Κόρινθο ενώ ακολουθεί ακόμα ένα με την Θήβα στην Θήβα στις 26/5.


Αστέρας: Στεφανάκος (46' Κοντοπίδης), Κολιός, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Κουρμπέλης, Τσιαμπούρης, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Ροτζέριο, Βαλκάνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα οι: Προύντζος, Τογρού, Φιλάι, Χαρτσιάς, Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου