Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: Η πιο βαριά ήττα της σαιζόν στο φινάλε...

Παναργειακός - ΠΑΟ Λουτρακίου 6 - 1

Την πιο βαριά ήττα στην φετινή σαιζόν γνώρισε σήμερα ο ΠΑΟΛ με 6 - 1 από τον Παναργειακό στο Άργος αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο την Δ' Εθνική κατηγορία. Ωστόσο ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο του Άργους για να παρακολουθήσει μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση παρακολούθησε πολύ καλό θέαμα , χωρίς καμία σκοπιμότητα  και με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές .

Δεδομένου της απουσίας 10 ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών ή τιμωριών, ο κ. Νούλας θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου.

Έτσι οι γηπεδούχοι σαν πιο έμπειροι άνοιξαν το σκορ στο 21' με πλασέ του Κουτσοδήμου μετά από παράλληλη σέντρα του Σαίντ. Τρία λεπτά αργότερα ο Νικολέτος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 29' ο Αντωνίου πλάσαρε ιδανικά τον Μιχαλόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του. Στο 32' ο έκανε το 3 - 0 πλασάροντας ψύχραιμα τον Παναγιωτόπουλο. Στο 41' ο Κολλιάκος τιμώρησε την πρώην ομάδα του κάνοντας το 4 - 0 ύστερα από εύστοχη ρκτέλεση πέναλτι μετά από ανατροπή του Κουτσοδήμου από τον Βουτσινά. Το 4 - 0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν σε 4 - 1 στο 74' με τον Τσουμάνη με κοντινό πλασέ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιχαλόπουλου μετά από σουτ του Νάστου. Ωστόσο η ομάδα του Άργους δεν σταμάτησε εκεί και στο 76' έκανε το 5 - 1 με τον Νικολέτο με όμορφη εκτέλεση φάουλ ενώ το 6 - 1 διαμόρφωσε ο Πανάκης στο 79ο λεπτό με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Λιάρος, Ζαραφωνίτης (46' Τσιπλάκης), Παπαπέσιος, Πανάκης, Νάκας, Σαντ, Χοντζάι (68' Κολιοκώστας), Νικολέτος, Κολλιάκος (50' Παπαευθυμίου), Κουτσοδήμος.
 
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παναγιωτόπουλος, Μιχαηλίδης, Κεφαλάς (55' Τσώκος), Βουτσινάς (65' Βουρνάζος), Γιαννακούλης, Δημαράκης, Αντωνίου, Κάλλας, Τσουμάνης, Αποστολάκης, Νάστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου