Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πέλοπας κιάτου: Αποχαιρέτησε με βαριά ήττα...



Πέλοπας Κιάτου - Αστέρας Δρεπάνου 1 
- 5



Μπορεί η αναμέτρηση στο Κιάτο μεταξύ του Πέλοπα και του Αστέρα Δρεπάνου να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά αφού και οι δύο ομάδες είχαν υποβιβαστεί ωστόσο ο Πέλοπας γνώρισε μία ακόμα βαριά ήττα αυτή την φορά από τον μέχρι πρότινος ουραγό της βαθμολογίας με 5 - 1 αποχαιρετώντας έτσι την κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς μόλις στο 8' ο Αντωνιάδης κάνοντας το 0 - 1. Η ομάδα του Κιάτου δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ του Αστέρα και στο 42' ο Παπαδημητρίου έκανε το 2 - 0 ενώ λίγο πρίν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Μανιάτης έκανε το 3 - 0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κιάτου μείωσε νωρίς σε 3 - 1. Συγκεκριμένα στο 50' ο Μπλατζής έδωσε την ελπίδα στην ομάδα του πως θα ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη. Στο 66' ο Ισούφι έκανε το 4 - 1 ενώ στο 71' ο Παπασαράντος έγραψε το τελικό 5 - 1. Η ομάδα του Αστέρα έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη  του σκορ όταν στο 80' η προσπάθεια του Μανδύλη σταμάτησε στο δοκάρι.

Συνθέσεις:

ΠΕΛΟΠΑΣ: Χασανμπέλι, Κελάρης, Μπούκης Μ. Κ., Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου (71' Κοντάκης), Παπαδημητρίου Ν., Πετρόπουλος (46' Μπαλτζής), Λίλλιος, Στασινόπουλος Ε., Σέγγας, Μπούκης Μ. Γ. (46' Μανιώτης).
 
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαγιάνης, Σχίζας, Μανδύλης Σ., Καχριμάνης Α. (74' Τράκας), Μανδύλης Π., Αντωνιάδης, Μανιάτης, Μπέλεσης (68' Ρεβύθης), Ισούφι, Σταυρόπουλος, Παπαδημητρίου Γ. (46' Παπασαράντος).

1 σχόλιο: