Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΕΠΟ: Σχετικά με τον έλεγχο

alt
Η Επιτροπή Δ.Σ./ΕΠΟ για τον έλεγχο των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων ΠΑΕ/ΤΑΠ, που συστάθηκε με την από 15-4-2011 απόφαση του ΔΣ/ΕΠΟ (ΔΣ Νο 33), συνεδρίασε κατ’ επανάληψη λόγω της σπουδαιότητας του θέματος και ανακοινώνει ότι προέβη στις παρακάτω ενέργειες:


1.Ελεγξε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ/ΤΑΠ των τριών επαγγελματικών κατηγοριών και αποφάσισε την επιβεβαίωση, μέσω αλληλογραφίας με τις κατά τόπους ΔΟΥ και υποκαταστήματα ΙΚΑ, της εγκυρότητας των ήδη κατατεθέντων στην ΕΠΟ ενημεροτήτων ως φωτοτυπιών.
2.Στη συνέχεια μετά τη διακρίβωση ότι ακόμη και φερόμενες ως πρωτότυπες ενημερότητες δεν ήταν γνήσιες, αποφάσισε την επέκταση του ελέγχου στο σύνολο των ΠΑΕ/ΤΑΠ Football League και Football League-2, καθώς για τη Super Leagueδεν υπήρξαν, πλην μίας, ανάλογες περιπτώσεις.
3.Κατά τη διάρκεια του ελέγχου και όποτε προέκυπταν σαφή στοιχεία, μέσω των απαντήσεων από ΔΟΥ και ΙΚΑ, διαβίβαζε ομαδοποιώντας τους φακέλους στην Επιτροπή Ιδιότητας & Μετεγγραφών/ΕΠΟ για τις δικές της (ΕΙΜ) άμεσες ενέργειες.
4.Η ΕΙΜ/ΕΠΟ ανταποκρίθηκε πλήρως στην ανάγκη άμεσης διακρίβωσης της αλήθειας και έκδοσης των σχετικών αποφάσεων, ακόμη και κατά σύντμηση των προβλεπόμενων προθεσμιών όταν χρειάστηκε. Ως εκ τούτου, όλες οι αιτιάσεις κατά της ΕΙΜ/ΕΠΟ και του προέδρου της είναι παντελώς αβάσιμες και έωλες.
5.Η διαδικασία ελέγχου των φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων ΠΑΕ/ΤΑΠ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου