Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: «Play the Arsenal Way»Ο ΠΑΟ Λουτρακίου ξεκινάει την συνεργασία του με τις ακαδημίες της Άρσεναλ από τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Στις 15 Ιουνίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας σχολής της Άρσεναλ, η οποία θα συνεργαστεί με τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Στη παρουσίαση θα βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής των σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, Λάκης Παπαϊωάννου, αλλά και ο Άνταμ Ντέι, προπονητής της South East Europe Arsenal Elite Academy.
Σκοπός της συγκεκριμένης σχολής είναι να… τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «κανονιέρηδων». Σε ότι αφορά τις ακαδημίες του ΠΑΟ Λουτρακίου, θα φιλοξενεί παιδιά από 5 έως 16 ετών.


Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας του Λουτρακίου:"Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου της Arsenal, ξεκινάει φέτος στο Λουτράκι από τον Σεπτέμβριο.
Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Π.Α.Ο. Λουτράκι αρχίζει τη συνεργασία της με την Arsenal Soccer School, τη κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον κόσμο.
Η επίσημη παρουσίαση της νέας σχολής θα γίνει την 15/06/2011 στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο SPORTCAMP το απόγευμα στις 18:00 .
Η Ακαδημία του ΑΟΛ δημιουργήθηκε το 2005 και αυτήν την στιγμή απαριθμεί 120 ενεργά μέλη. Συμμετέχει ανελλιπώς στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως και σε διάφορα τουρνουά που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας πάντα τις πρώτες θέσεις, απόρροια της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Εκεί θα βρεθεί ο Λάκης Παπαϊωάννου, Τεχνικός Διευθυντής των σχολών τηςArsenal στην Ελλάδα και scout της Arsenal FC στη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και ο Adam Day προπονητής της  South East Europe Arsenal EliteAcademy,  ενός πρωτοποριακού προγράμματος της Arsenal FC για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα, στην οποία προπονούνται τα ποιο ταλαντούχα παιδιά της Νοτιοανατολικής, και έχει ως σκοπό  να τροφοδοτήσει την ακαδημία του Λονδίνου με την επόμενη γενιά «Κανονιέρηδων».
Οι ακαδημίες του Π.Α.Ο. Λουτράκι θα λειτουργήσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του SPORT CAMP και θα φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 16 ετών. Η δουλειά της εξαιρετικής προπονητικής ομάδα μετά την παρουσία της στο σεμινάριο προπονητών της Arsenal τον Αύγουστο και η παρακολούθηση της Σχολής από τον Λάκη Παπαϊωάννου και τους ανθρώπους των Arsenal Soccer Schools εγγυώνται μια επιτυχημένη πορεία.
Το σύνθημα των Arsenal Soccer Schools είναι : «Play the Arsenal Way» («Παίξε με τον τρόπο της Άρσεναλ»). Πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα στους νεαρούς παίκτες να εκφράζονται ελεύθερα και πάνω από όλα, να αναπτύξουμε δημιουργικούς και τεχνικά καταρτισμένους παίκτες που να πιστεύουν στον εαυτό τους.
Ελάτε και εσείς στη μεγάλη Οικογένεια της Arsenal."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου