Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Κόρινθος ΄06: Ταμείο αρωγής


Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό ο ποδοσφαιριστής του Σωματείου ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06, ΜΑΝΤΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Ο νεαρός αθλητής είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αγώνα της ομάδος του, όπου  είχε πάθει ρήξη χιαστών.
Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κατά την οποία οι γιατροί του τοποθέτησαν φυσικό μόσχευμα στο γόνατο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της επέμβασης το οποίο ανέρχεται σε 3000 – 4000 € έγινε αφιλοκερδώς, χάρη στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Ρωτζιώκος Ιωάννης, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ΕΠΣ Κορινθίας  τηρώντας στο ακέραιο την υπόσχεσή της για δωρεάν επεμβάσεις και δωρεάν αποκατάσταση σε αθλητές που τραυματίζονται σοβαρά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Με τον τρόπο αυτό η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ  Κορινθίας ολοκληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας, που μεταξύ των άλλων πεπραγμένων, αποτελούν  δύο  χρόνια προσφοράς, δύο χρόνια κοινωνικού έργου για τα αθλούμενα νιάτα της Κορινθίας μέσω του ταμείου αρωγής. Ο σκοπός του ταμείου είναι να συνεισφέρει στους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές υλικά και ηθικά και να τους βοηθάει να αντιμετωπίζουν το πρόβλημά τους ανάλογα με τον τραυματισμό τους.
Μολονότι αυτή η προσπάθεια της ΕΠΣ Κορινθίας, μέσω της οποίας τα χρήματα επιστρέφουν στις ομάδες και στους παράγοντες των οποίων η ατυχία χτύπησε τους αθλητές των, είναι ήδη πολύ σημαντική,  εμείς νομίζουμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή, αφού μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα προκειμένου να βοηθήσουμε στα έξοδα και να απαλύνουμε τον πόνο των τραυματισμένων  αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου