Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αναστολή λειτουργίας του ΤΑΠ


Στην αναστολή της λειτουργίας του προχώρησε το ΤΑΠ Πανηλειακόςμετά το συνεχιζόμενο διοικητικό αδιέξοδο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του ΤΑΠ Πανηλειακός (που είχε άλλωστε τονίσει από καιρό ότι η σύγκληση των Συνελεύσεων θα ήταν οι τελευταίες πράξεις τις οποίες θα έκανε):


"Το ΤΑΠ Πανηλειακός προχώρησε ήδη σε αναστολή της λειτουργίας του, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό, σε όλους τους τόνους, η απερχόμενη διοίκηση, ότι θα έκανε. Το συνεχιζόμενο διοικητικό αδιέξοδο δεν επιτρέπει άλλωστε άλλη επιλογή. Ακόμα και τώρα πάντως, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται κι έχει να καταθέσει κάποια σοβαρή πρόταση, μπορεί να επικοινωνήσει είτε με τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Θεοδωρόπουλο, είτε κάθε μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. για να πάρει αναλυτική ενημέρωση επί όποιων στοιχείων θέλει".


Κατά τ' άλλα, αυτό που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα τέτοιο ραντεβού αναλυτικής ενημέρωσης, που (όπως ο ίδιος ανέφερε) θα ζητήσει ο Κώστας Ντάβαρης, στα πλαίσια του ενδιαφέροντος του.
Πρόσκληση για τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανηλειακού.


Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στην προσεχή διαδικασία του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, για να βγει εκεί τουλάχιστον Διοικητικό Συμβούλιο και να μη μείνει το σωματείο παντελώς ακέφαλο και ανενεργό σε όλα τα επίπεδα!


Πρόκειται δηλαδή για κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό και άκρως αναγκαίο για να μη σβήσει παντελώς η "ερυθρόλευκη φλόγα"!!! Και είναι ένα γεγονός που δεν έχει καμιά σχέση με συμμετοχή της πρώτης ομάδας σε όποιο από τα νέα πρωταθλήματα. Αλλά πρόκειται για θέμα επιβίωσης!


Το απερχόμενο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανηλειακού Α.Ο. καλεί όλα τα τα μέλη του σωματείου (και μόνο αυτά) σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη, με θέματα "Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός" καθώς και "Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ.". Δικαίωμα ψήφου (όπως και υποψηφιότητας) έχουν όσοι είναι μέλη αλλά και είναι ταμειακώς εντάξει. Ενώ μπορούν να γραφτούν και νέα μέλη, όσοι θέλουν, είτε το προσεχές διάστημα, είτε και εκείνη τη μέρα, αλλά στην περίπτωση αυτή, όπως έγινε γνωστό, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου ή υποψηφιότητας σε αυτή τη Γ.Σ. αλλά από την αμέσως επόμενη.


Πηγή: ilia-sport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου