Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Τίμος Κάβάκας: Πάω Λάρισα!

Την αποχώρηση του από τον Πλατανιά και τα Χανιά, προανήγγειλε οΤίμος Καβακάς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου. «Αποδέχθηκα την πρόταση της Λάρισας, μένει να συμφωνήσει ο Πλατανιάς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 38χρονος τεχνικός μίλησε στον Athletic Radio και στην ουσία επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τα Χανιά. Μάλιστα από τα λεγόμενα του Καβακά, προκύπτει πως είχε στα χέρια του της πρόταση της Λάρισας, όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πλατανιά, όμως φαίνεται πως κάτι άλλαξε στις ολιγοήμερες διακοπές του..

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τίμος Καβακάς:

Για την πρόταση του Κώστα Πηλαδάκη: «Είναι τιμητική η πρόταση που μου γίνεται από τον κύριο Πηλαδάκη και αναμφίβολα είναι μεγάλη η πρόκληση να εργαστώ σε μια ομάδα όπως η Λάρισα. Επίσης, για εμένα είναι πολύ σημαντικό να εργαστώ με έναν άνθρωπο όπως είναι ο κύριος Κόουλμαν που έχει τόσες παραστάσεις στην καριέρα του.

Έτσι, αποδέχτηκα την πρόταση της Λάρισας με την προϋπόθεση να συμφωνήσει και η διοίκηση του Πλατανιά. Το ότι ήμουν εγώ αυτός που επέλεξε ο κύριος Πηλαδάκης θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους.

Το ότι με περιμένουν 25 ημέρες καθυστερώντας τις εξελίξεις για τον συνεργάτη του κυρίου Κόουλμαν, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή για την πρόταση που δέχτηκα».

Για τα δικά του συναισθήματα: «Είναι τιμή και για εμένα αλλά και για τον Πλατανιά η πρόταση που γίνεται από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λάρισα. Βέβαια, η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζει ότι έχει έναν προπονητή στον οποίο θα στηριχθεί τη νέα χρόνια και αναμφίβολα τους βγάζει έξω από τον προγραμματισμό.

Αυτό που είπα με τον πρόεδρο ήταν ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να κοιτάξω και εγώ τα δικά μου θέλω. Νομίζω και εγώ ότι αυτούς τους 9 μήνες έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για τον Πλατανιά, ήμουν επαγγελματίας και δούλεψα για το συμφέρον του συλλόγου».

Για τον εαυτό του: «Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον εαυτό μου το να πάω στην Λάρισα και να εργαστώ δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω να μαλώσω για να φύγω από εδώ. Σκοπός είναι να βρούμε μια λύση που θα είναι καλή και για τις δύο πλευρές».

Για τα καθήκοντα του: «Εδώ στην Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος του συνεργάτη του προπονητή. Μόνο οφέλη και κέρδη θα έχω δουλεύοντας δίπλα σε έναν προπονητή που έχει εργαστεί στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία».

Για την απόφαση της διοίκησης του Πλατανιά: «Όπως ήρθα εγώ και βοήθησα την ομάδα, έτσι και η διοίκηση είναι σε θέση να βοηθήσει εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν έχω την διάθεση να μαλώσω με τους ανθρώπους που με στήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει λόγος να έρθουμε σε αντιπαλότητα γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου