Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιμες ελπίδες ανόδου

Υπαρκτές ελπίδες ανόδου στη Β’ Εθνική έχει η «Ελαφρά Ταξιαρχία», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του apollon1891.gr. Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν πιθανότατα την Τετάρτη 15/6, οπότε προβλέπεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις τόσο από την ΕΠΟ όσο και από τη μικρή λίγκα.

Και όλα αυτά διότι, αν όντως οι αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές φτάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο αναφορικά με τα θέματα των ενημεροτήτων, τότε ο 7ος Απόλλων Σμύρνης θα βρεθεί μέσα στα πλέι οφ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία… Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως, με εξαίρεση τον Ηρακλή Ψαχνώνκαι τον Πλατανιά, όλες οι άλλες ομάδες οι οποίες τερμάτισαν πάνω από τους «κυανόλευκους» στο βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα με τα έγγραφα - πιστοποιητικά των χειμερινών μεταγραφών τους… Δηλαδή, πέρα από το γνωστό (πια) θέμα της Παναχαϊκής αλλά και της Κορίνθου, αντίστοιχα ζητήματα θα «σκάσουν» στα αμέσως προσεχή 24ωρα τόσο με τον Βύζαντα Μεγάρων όσο και με τη Ρόδο

Αν, λοιπόν, τηρηθούν τα πάντα με το γράμμα των διατάξεων, τότε ο τρίτος Ηρακλής Ψαχνών θα αναδειχθεί τελικά πρωταθλητής κερδίζοντας την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική και στα μπαράζ (ή πιο σωστά πλέι οφ) θα μπουν ο πέμπτος Πλατανιάς και ο έβδομος Απόλλων!
Υπάρχει, ωστόσο, ένα ακόμα σενάριο (αν και κάπως τραβηγμένο) η άνοδος να επιτευχθεί για τους «κυανόλευκους» χωρίς καν να χρειαστούν αγώνες πλέι οφ… Και αυτό διότι αντίστοιχα (ίσως και μεγαλύτερα προβλήματα) υπάρχουν και στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής… Για εκεί το ρεπορτάζ αναφέρει πως και οι τρεις πρώτοι, αν τηρηθούν αυστηρά τα κριτήρια, δεν μπορούν να ανέβουν. Εννοούμε, δηλαδή, πως παίζει ακόμα και το σενάριο ανόδου τριών ομάδων μόνο από τον 1ο όμιλο, μέσα στις οποίες θα είναι ο Απόλλων, ή έστω τα πλέι οφ να γίνουν κουτσουρεμένα (να μην υπάρχουν συνολικά τέσσερις ομάδες, αλλά δύο ή τρεις μάξιμουμ). Και το τελευταίο σενάριο «παίζει» υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρξει από το βόρειο όμιλο ομάδα που θα πάρει απευθείας το εισιτήριο της Β’ Εθνικής…

Μείνετε συντονισμένοι στο apollon1891.gr τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα, καθώς θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε σημαντική εξέλιξη του άκρως σοβαρού ζητήματος σε σχέση με το μέλλον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»… Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε (προ αποφυγή παρεξηγήσεων εν όψει των επικείμενων αποφάσεων) πως το τι θα συμβεί τελικά δεν εξαρτάται από τον ίδιο τον Απόλλωνα αλλά από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές. Από εκεί και πέρα, όμως, το βέβαιο είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης (και αυτό είναι 100% τσεκαρισμένο) αποτελεί μια από τις ελάχιστες ομάδες της Γ’ Εθνικής, η οποία έχει όλα τα επίσημα έγγραφα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή έστω ψεγάδι ατέλειας. Μιλάμε για ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες αλλά και πως δεν οφείλει ΠΟΥΘΕΝΑ (τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε τρίτους) ούτε ένα ευρώ!

Πηγή: apollon1891.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου