Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΠΟ: Πάμε για... Αύγουστο!

Σοβαρός κίνδυνος να μην διεξαχθούν τα πλέι οφ της Football league, προκύπτει μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Μέχρι τώρα περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην ΕΠΟ, να ολοκληρωθεί το θέμα του ΟΦΗ και των πλαστών ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων, να επικυρωθούν οι βαθμολογίες και στη συνέχεια να βγουν οι  ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League.

Εάν όλα αυτά είχαν ολοκληρωθεί και είχε οριστεί η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, σήμερα, τότε η ΕΠΟ με την Football Leaguel προλάβαιναν. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει γίνει.

Με δεδομένο ότι από την 5  Ιούλιου που ολοκληρώνεται  η αγωνιστική περίοδος  μέχρι και 30 του ίδιου μήνα ξεκινά η επόμενη, είναι νεκρά περίοδος, δεν προλαβαίνουν να γίνουν τα μπαράζ που αναφέρει η προκήρυξη.

Και δεν προλαβαίνουν διότι χρειάζεται τρεις εβδομάδες για να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές που απαιτούνται. Το συμπέρασμα μας λοιπόν είναι πως βάσει των κανονισμών αν και εφόσον γίνουν μπαράζ θα οριστούν το μήνα Αύγουστο. 

Δηλαδή οι ομάδες μέσα στην προετοιμασία και με διαφορετικό από της προηγούμενης χρονιάς ρόστερ θα  παίξουν όλα για όλα την άνοδο. Αυτό είναι το ένα σενάριο.

Υπάρχει και δεύτερο που προκύπτει μέσα από αυτό, το οποίο αναμένεται να βάλει φωτιά στο χώρο της Β΄ εθνικής, όμως είναι νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Κάθε πράγμα στο καιρό του.


Πηγή:xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου