Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Περιμένουν τη δικαίωση


Ούτε την Τετάρτη υπήρξε η ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για την Παναχαϊκή. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί αύριο Πέμπτη, όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος της ΠΑΕ, ωστόσο, η χθεσινή νέα αναβολή της εκδίκασης της καταγγελίας της Ρόδου στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και Football League 2, κατά του «κοκκινόμαυρου» συλλόγου για την ερχόμενη Πέμπτη (7 Ιουλίου), δείχνει πως δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της απόφασης να έρθει -ίσως- και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πηγαίνοντας ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα.

Πάντως, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής συνεχίζουν να δηλώνουν αισιόδοξοι περιμένοντας το τυπικό μέρος της δικαίωσης τους. Ο ιδιοκτήτης της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, Αλέξης Κούγιας έλεγε σήμερα στο στενό του περιβάλλον: «Είναι τελειωμένη η υπόθεση, περιμένουμε το τυπικό μέρος της αθώωσης… είναι δεδομένο πως δεν θα έχουμε πρόβλημα». Η αισιοδοξία άλλωστε των ιθυνόντων της ομάδας ήταν κάτι που έβγαινε από την πρώτη στιγμή, υποστηρίζοντας πως η κατάθεση πλαστής φορολογικής ενημερότητας είχε να κάνει με δολιοφθορά. «Υπαίτιος» σύμφωνα με τις μηνήσεις και το... κατηγορητήριο είναι ο πρώην λογιστής της ομάδας και πλέον αναμένεται –πάντα με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής- η δικαίωση της Πατρινής ομάδας.

Πάντως, μια σχετική ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας αλλά και των οπαδών υπάρχει, αφού δεν υπάρχει σαφή απάντηση στον λόγο για τον οποίο, δεν βγαίνει η απόφαση, από την στιγμή, που όλα είναι θετικά για τους πρωταθλητές. Μάλιστα, έλεγε σήμερα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, πως προχωρά ακάθεκτος και συνεχίζει τον σχεδιασμό της ομάδας, μαζί με τον προπονητή, ωστόσο, σε πιο χαμηλούς τόνους, αναμένοντας πρώτα το… πράσινο φως από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Οι «κοκκινόμαυροι» περιμένουν και αυτοί από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση της δικαίωσης, έτσι ώστε να σηκώσουν μανίκια και να ριχτούν με τα μούτρα στην δουλειά, άλλωστε, είναι πολλά τα ανοιχτά ζητήματα ακόμα και με το περσινό ροστερ και όχι μόνο...
 
Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου