Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κορινθος: Καταλήγει σε Μίχα για τον πάγκο η Κόρινθος

Ο Κυριάκος Μίχας θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής της Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com! Ο πρώην τεχνικός του Ασπροπύργου πήρε το προβάδισμα μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν το βράδυ της Τετάρτης με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο Κορίνθιος τεχνικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος είχε σκοπό να ανακοινώσει την πρόσληψη του στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Παρασκευή.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υπάρχει στον σύλλογο εξαιτίας της υπόθεσης με τις πλαστές ενημερότητες (σ.σ. η Κόρινθος έχει κάνει μήνυση σε λογιστή της για να επιρρίψει την ευθύνη και θα παραπεμφθεί βάσει της υπόθεσης της Παναχαϊκής και της Βέροιας) έκανε τον Τζαναβάρα να ζητήσει από τον Μαυρονάσιο να παρατείνει τις ανακοινώσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.

Ειδικότερα, ο Τζαναβάρας επιθυμεί να αναλάβει τον σύλλογο εφόσον συνεχίσει στη Γ' Εθνική αλλά όχι αν υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική. Ωστόσο, η προϋπόθεση αυτή που έθεσε δεν βρήκε σύμφωνο τον Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος αφού δεν κατάφερε να τον μεταπείσει μετέφερε στον Κυριάκο Μίχα, που αποτελούσε την εναλλακτική λύση για τον πάγκο ότι παίρνει πλέον ξεκάθαρα το προβάδισμα!



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου