Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πλατανιάς: Φαβορί ο Σπανός για τον πάγκο

"Βροχή" προτάσεων από υποψήφιους προπονητές δέχθηκε η διοίκηση του Πλατανιά μετά την αιφνίδια εξέλιξη που προέκυψε με την αποχώρηση του Τίμου Καβακά για τη Λάρισα. Ωστόσο, εκείνος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να διαδεχθεί τον νεαρό τεχνικό είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο προπονητής της Ρόδου Δημήτρης Σπανός!

Το όνομα του Αιγιώτη προπονητή συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης, με τον Σπανό να ζητάει χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις τάξεις της Ρόδου. Η προοπτική του Πλατανιά, ωστόσο, και οι ιδανικές συνθήκες που παρέχει σε έναν προπονητή για να εργαστεί σε όλα τα επίπεδα δεν αφήνουν αδιάφορο τον Δημήτρη Σπανό.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκαν ακόμα στον σύλλογο κι άλλοι προπονητές κι αναφέρουμε ενδεικτικά τους Νίκο Κουρμπανά, Πέτρο Δημητρίου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, Τάσο Τασιόπουλο ενώ υπήρξαν σκέψεις και για τον προκάτοχο του Καβακά, Μίκι Τσίρκοβιτς αλλά οι άνθρωποι του Πλατανιά φαίνεται να προκρίνουν επί του παρόντος τη λύση του Σπανού επειδή πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό που έχει εμπειρία σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στην κατηγορία.

Στα μεταγραφικά, η αλλαγή προπονητή αλλάζει αναπόφευκτα όλα τα σχέδια που είχαν γίνει μέχρι αλλά έγινε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν ορισμένους στόχους. Πρόκειται για τον αμυντικό του Παναιγιαλείου Θοδωρή Λίτσο, τον στόπερ του ΑΟ Χανιά Δημήτρη Ραπτάκη και τον αριστερό μπακ της Ηλιούπολης Αλκη Δημήτρη.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου