Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: Ο Ανταμ Ντέι για την συνεργασία Άρσεναλ - ΠΑΟΛ


Ο Ανταμ Ντέι είναι ο άνθρωπος που έχει στείλει η Αρσεναλ για να δουλέψει στις ακαδημίες της στο Λουτράκι και εξηγεί στο Onsports τους στόχους και τις προσδοκίες του εγχειρήματος.
Ο Αγγλος προπονητής βρίσκεται στο Λουτράκι απο τον Φεβρουάριο για να προετοιμάσει το πρόγραμμα, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα αγωνίζεται και στην ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου στην Α' Κορινθίας για να αντιληφθεί καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ντέι έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A, και μεταπτυχιακό στην φυσική κατάσταση, ενώ ως προπονητής ποδοσφαίρου έχει εργαστεί και στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς στον Καναδά.
«Ο λόγος που επιλέξαμε το Λουτράκι για τη δημιουργία ακαδημιών της Αρσεναλ είναι επειδή είναι καλό να βρίσκονται κοντά τα σχολεία στην Elite academy και αυτό είναι καλό για τη δημιουργία καλών σχέσεων των παιδιών», τόνισε αρχικά στο Onsports ο Αγγλος προπονητής, ενώ σε ερώτηση για το αν θεωρεί πιθανό κάποιο παιδί από τις ακαδημίες να φτάσει ως την πρώτη ομάδα της Αρσεναλ, υποστήριξε: «Είναι πάντα πιθανό, αλλά είναι και πολύ δύσκολο, καθώς η Αρσεναλ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Υπάρχει ο δρόμος και αν κάποιο παιδί είναι αρκετά καλό για να μπει στην Elite academy και από εκεί να προωθηθεί στις ακαδημίες στο Λονδίνο, τότε έχει πιθανότητες να παίξει στην Αρσεναλ».
Για τις προσδοκίες που έχει από το συγκεκριμένο πρότζεκτ στο Λουτράκι, υπογράμμισε: «Αρχικά στόχος είναι τα παιδιά να περνάνε καλά και μετά η προπόνηση σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις δυνατότητες μπορεί κάποιο παιδί από το Λουτράκι να φτάσει ως την πρώτη ομάδα της Αρσεναλ».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:


onsports.gr


Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της συνεργασίας ΠΑΟΛ - Άρσεναλ:



1 σχόλιο: