Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Κόρινθος: Την Τετάρτη απολογείται...

Την Τετάρτη 13/7 η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League - Football League 2 κάλεσε την Κόρινθο και τον πρόεδρό της Σωτήρη Μαυρονάσιο σε απολογία με την κατηγορία της πλαστογραφίας και της δυσφήμισης του αθλήματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή:«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη 13-7-2011 και ώρα 12:00,τις παρακάτω ΠΑΕ/ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και τον Σ. ΜΑΥΡΝΑΣΙΟ (Πρόεδρος), για τα πειθαρχικά παραπτώματα
α. της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση που φέρεται να διαπράχθηκε από αυτούς στην Αθήνα κατά το μήνα Ιανουάριο 2011 και
β. της δυσφημίσεως του ποδοσφαίρου κατ' εξακολούθηση που φέρεται να τελέστηκε στην Κόρινθο και σε άλλους τόπους όπου η τελευταία από αυτούς κατά το χρονικό διάστημα από 21-2-2011 μέχρι λήξεως και διανυθείσης αγωνιστικής περιόδου όπως τα πειθαρχικά παραπτώματα προκύπτουν από την κοινοποιηθείσα με την υπ' αριθμ. 667/2011 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ και την υπ' αριθμ. 39/2011 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων της ΕΠΟ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6, 20 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ».

Ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Εν το μεταξύ σήμερα Τρίτη 12/7 ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την "Μπάρτσα". Όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος της Κορίνθου θέλει να απαρτιστεί η ομάδα από γηγενείς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρόσληψη Κορίνθιου τεχνικού.
Έτσι, στο ίδιο «μοτίβο» αναμένεται να κινηθούν και οι μεταγραφικές επιλογές της Κορίνθου, ανεξαρτήτως από τις τυχόν κυρώσεις που πιθανότατα να υποστεί ο σύλλογος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ, αναφορικά με την εμπλοκή του στο θέμα με τις πλάστες ενημερότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου