Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Κόρινθος: "Δεν έγιναν επεισόδια"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ισθμού διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί επεισοδίων στον αγώνα τις 13/3/11 με την Παναχαϊκή. Η διοίκηση ισχυρίζεται πως οτιδήποτε άλλο γράφεται απέχει πολύ από την πραγματικότητα.


Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:


"Σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το παιχνίδι που έγινε στις 13/03/2011 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (σχετικά με τα λεγόμενα για την μεταφορά των οργανωμένων οπαδών της ΘΥΡΑΣ 7 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και την ύπαρξη δηλωμένων μπράβων στο Φ.Α. από πλευράς Κορίνθου, για προπηλακισμούς, ύβρεις και επεισόδια εις βάρος του κ. Κούγια) ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά και επικαλούμεθα και τη μαρτυρία του Φ.Α., ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έγινε παρουσία 3.000 θεατών και κρινόταν η άνοδος, κανένα επεισόδιο δεν έγινε.

Ήταν μια γιορτή για το ποδόσφαιρο από πλευράς Κορίνθου, ενώ η μοναδική παρουσία οργανωμένων ήταν οι φίλαθλοι της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα από την αστυνομία. Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται, απέχει πολύ από την πραγματικότητα
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου