Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σταθάκης: «Υπεύθυνος για το κλίμα ο Μαυρονάσιος!»

Ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στη mikriliga.com, σχετικά με το περιβόητο πλέον παιχνίδι της Κορίνθου, καθώς επίσης και για το τέλος της δικής του συνεργασίας με τους Πατρινούς.


Τι θυμάστε από τον αγώνα της Κορίνθου, για τον οποπιο τόσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες;

Υπήρχε εχθρικό κλίμα, που είχε δημιουργηθεί από τον κ. Μαυρονάσιο και μόνον από αυτόν! Μάλιστα, θυμάμαι πως είχα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, καθώς δεν είχε δώσει εισιτήρια στον κόσμο της Παναχαϊκής και δεν τον είχε αφήσει να μπει στο γήπεδο! Μου είχε πει κατηγορηματικά πως σύμφωνα με τους κανονισμούς, μπορούσε να αφήσει μόνο τα 30 άτομα της αποστολής να μπουν στο γήπεδο. Κι όλα αυτά, ενώ υπήρχε συμφωνία για τον κόσμο, από το αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα μας, όταν είχαμε δώσει εισιτήρια στους φίλους της Κορίνθου. 

Είχατε προσέξει κάποια άλλη περίεργη δραστηριότητα στους περιβάλλοντες χώρους; 

Υπήρχε κάτι ύποπτο στο φύλλο αγώνα, σύμφωνα με όσα είχα πληφορορηθεί, ωστόσο αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή. 

Εσείς δεν συνεργάζεστε πλέον με την  ΠΑΕ Παναχαϊκή; 


Εγώ, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, αποτελώ παρελθόν για την ομάδα της Πάτρας. 

Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε εσάς και τον κ. Κούγια; 
Ρωτήστε τον ίδιο, δεν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ μας πάντως. Η συμφωνία μας ήταν μέχρι τον Ιούνιο. Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κουβέντα για συνέχιση της συνεργασίας μας. Έτσι κι εγώ πρέπει να κοιτάξω το μέλλον.

Έχετε κάτι στα σκαριά για το μέλλον; 

Υπάρχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να το δημοσιοποιήσω. Μπορώ να εξετάσω όλες τις διαθέσιμες προτάσεις. Από τη στιγμή που είμαι ελεύθερος, συζητάω κάθε πρόταση.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου