Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Με θέα στη Football League

Πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών Έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών. Παρόντες στην γενική συνέλευση ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κοςΓιάννης Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώργος Ψαθάς, ο Αντιδήμαρχος κος Γιώργος Λαφαζάνης και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δημήτρης Λεοντής. Πρόεδρος αυτής της έκτακτης γενικής συνέλευσης ορίστηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κοςΓιάννης Παπακωνσταντίνου.

Η έκτακτη αυτή γενική συνέλευση περιλάμβανε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών κο Γιώργο Στούπα, σχετικά με την ομάδα. Ο κος Στούπας ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα μέχρι σήμερα και για το τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα. Αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η ομάδα παίξει στην Β Εθνική Κατηγορία, ή παραμείνει στην Γ, λόγω του θέματος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ποδοσφαίρου και όλα έχουν έλθει πίσω, η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως σημειώθηκε και από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ομάδας αλλά και από όσους παρίστανται στην Γενική Συνέλευση.

Επίσης αναφέρθηκε τόσο από τον Αντιδήμαρχο κο Λαφαζάνη, όσο και από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΕ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κο Γιώργο Ψαθά, η προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. με τον Δήμο για βοήθεια της ομάδας. Όπως ενημέρωσαν εχθές τους παριστάμενους έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις του κου Στούπα με τον Δήμαρχο κο Μπουροδήμο αλλά και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιώργο Ψαθά και Σπύρο Ραπτάκη για να δουν πως μπορεί να βοηθηθεί η ομάδα.

Επίσης ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δημήτρης Λεοντής εκτός των άλλων ανέφερε ότι θα πρέπει να σταθούμε όλοι στην ομάδα του Ηρακλή διότι όπως ανέφερε και ο κος Λαφαζάνηςείναι από τις λίγες ομάδες σε ολόκληρο κόσμο όπου έχει ανέβει δύο Εθνικές Κατηγορίες, σε δύο χρονιές.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί και η ενημέρωση που έκανε και ο κοςΠαπακωνσταντίνου όπου αναφέρθηκε τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Football League και ευελπιστεί σε δύο εβδομάδες να έχουν λάβει αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι.

Στούπας: Δίκαιο... να ανέβουμε κατηγορία

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Στούπα αναφορικά με τον προγραμματισμό της ομάδας και το ενδεχόμενο απευθείας ανόδου της:
«Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι στη Β' Εθνική, αυτό είναι το σωστό, το δίκαιο και το επιβεβλημένο και αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Χωρίς αμφιβολία μπορεί η Β' Εθνική να απαιτεί Μετοχικό Κεφάλαιο 500.000ευρώ (θα προέλθει από την αύξηση του υπάρχοντος των 110.000), αλλά σαν κατηγορία είναι ''πιο φτηνή'' οικονομικά, από την Γ' Εθνική. Στην Γ' οι επιχορηγήσεις είναι 50.000 συν κάποια χρήματα από φανέλα. ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά, ενώ στην Β' τα χρήματα αυτά ξεπερνούν τις 550.000 ευρώ (επιχορήγηση πολιτείας+ΟΠΑΠ+Φανέλα+Τηλεοπτικά -ΕΤ-2 και ΕΤ-3-). Έτσι λοιπόν, σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε για Γ' Εθνική, αλλά θα προχωρήσουμε για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Β' Εθνική και όχι ομάδα «ήρθα...είδα...φεύγω...».

evia-logos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου