Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΑΟ Λουτρακίου: Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία

Με δελτίο τύπου που ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες του ΠΑΟ Λουτρακίου.




Αναλυτικά το δελτίο τύπου:



Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι σας ενημερώνει για την έναρξη των εγγραφών στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 3.00 μ.μ. έως στις 9.00 μ.μ. στην Γραμματεία του SportCamp στο Λουτράκι.
Τηλ. Επικοινωνίας 27440 66860 και 27440 23999
H ακαδημία ποδοσφαίρου μας Π.Α.Ο. Λουτράκι σας καλωσορίζει στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Arsenal, μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.
Περισσότερες από 100 σχολές ποδοσφαίρου στην Μεγάλη Βρετανία
17 Χώρες με σχολές ποδοσφαίρου Arsenal σε όλο τον κόσμο
25 σχολές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα,  5 σχολές στην Κύπρο, και από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σχολές στην Σερβία και την Κροατία

Σύνθημα των σχολών Arsenal Soccer School είναι"Play the Arsenal Way".
  • Με σχεδιασμένες και άρτια οργανωμένες υποστηρικτικές ενέργειες,
  • Με ένα δομημένο, πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα,
  • Με Τεχνικό Διευθυντή τον Λάκη Παπαϊωάννου, έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Οι σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal φιλοδοξούν μαζί με το Π.Α.Ο. Λουτράκι, και σε συνεργασία με τους γονείς να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορούν.
Σκοπός μας τα νεαρά ταλέντα του ποδοσφαίρου να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν , να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν το πρωταθλητισμό.
Μαζί σας, με όχημα την ομάδα της Arsenal και με την εμπειρία μας θα αναπτύξουμε την ακαδημία ώστε να προσφέρει στα παιδιά μας ποιοτική μάθηση και ψυχαγωγία.
Τα τμήματα που λειτουργούν αφορούν ηλικίες παιδιών από 6 έως 16 χρονών.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Θωμάς Καναβός                            Μπάμπης Πάτρας
Πρόεδρος ΠΑΟ Λουτράκι                Τεχνικός Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου