Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΡΟΔΟΣ: Πάει στη Δ'!

Η Ρόδος θα δηλώσει συμμετοχή στο περιφερειακό πρωτάθλημα, όπως αποφασίστηκε στη ΓΣ της ομάδας. Για το εγχείρημα αυτό εγγύηση αποτελούσε η υπόσχεση του μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Παπαβασιλείουο οποίος υποσχέθηκε να δώσει στην ομάδα ένα αρκετά σημαντικό ποσό αρκεί να βρεθεί η Διοίκηση και να λειτουργήσει η ομάδα βγαίνοντας από το αδιέξοδο.


Η αλήθεια είναι πώς όλο αυτό τον καιρό αναζητήθηκαν πολλοί για να μπουν στα Διοικητικά της ομάδας αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί όμως και αποτελεί την ουσία του θέματος είναι πώς ο κ. Ψελλας ο οποίος είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα αυτήν την στιγμή στην ομάδα της Ρόδου δήλωσε χαρακτηριστικά:

« Η ομάδα θα συμμετάσχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις. Αυτό που κοιτάμε πάντως αυτή την ώρα είναι πώς θα διαμορφωθεί το Διοικητικό σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η Ρόδος επαναλαμβάνω θα συμμετάσχει φέτος στο περιφερειακό πρωτάθλημα».

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σάββας Ορφανίδης, ενώ απο την τετάρτη ξεκινούν οι προσπάθειες για τη στελέχωση του ρόστερ των "ελαφιών".



golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου