Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Στην super League ο Δασκαλόπουλος

Με δελτίο τύπου της ΕΠΣ Κορινθίας μας γνωστοποίησε πως ο διαιτητής της ΕΠΣ, Γιώργος Δασκαλόπουλος, πέρασε με επιτυχία την διαδικασία επιλογής διαιτητών και πλέον την σαιζόν 2011 - 2012 θα είναι διαιτητής της super League. Με το δελτίο τύπου η ΕΠΣΚ συγχαίρει το Γιώργο Δασκαλόπουλο καθώς επίσης και τον Μιχάλη Καρσιώτη  που παρέμεινε για δεύτερη φορά στην κορυφαία διοργάνωση αλλά και τον Δημήτρη Γκούτση που θα είναι παρατηρητής διαιτησίας.


Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιώργο Δασκαλόπουλο στο δύσκολο αυτό έργο που αναλαμβάνει σε μία τέτοια εποχή αλλά και στον Μιχάλη Καρσιώτη και Δημήτρη Γκρούτση. Και εις ανώτερα...!Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ:Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής διαιτητών Σούπερ Λίγκα, δικαιώνοντας έτσι την προσπάθειά του αλλά και τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται εδώ και δύο χρόνια στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας με τον τέως πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ, εκπαιδευτή και μέλος της ΚΕΔ κο. Δούρο.
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας εκφράζει τα συγχαρητήριά του, στον Γιώργο Δασκαλόπουλο, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαδικασία επιλογής διαιτητών Σούπερ Λίγκα και επιλέχθηκε στους 20 διαιτητές Super League 2011-2012.
Συγχαρητήρια επίσης στον βοηθό διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη που παραμένει για δεύτερη χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση καθώς και στον Δημήτριο Γκρούτση, από τα πιο επίλεκτα στελέχη της διαιτησίας, αφού υπήρξε μέλος της ΚΕΔ, επί σειρά ετών διαιτητής και μετέπειτα διεθνής επόπτης και ασφαλώς λόγω της μεγάλης προσφοράς του στο χώρο, άξιζε να βρεθεί στον πίνακα των παρατηρητών της σούπερ λίγκα.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ συγχαίρει όλους τους παραπάνω για τις επιδόσεις και την επιλογή τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί στο πλάι τους, για να ενισχύσει το έργο τους στη σημαντική αυτή επιλογή της διαιτητικής τους πορείας. Διαβεβαιώνει, επίσης, όλους τους διαιτητές ότι θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για τη διαρκή υποστήριξή τους και την αναβάθμιση του θεσμού της διαιτησίας, για το καλό του ποδοσφαίρου μας.
Τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-12, η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ θα έχει και πάλι μετά από πολλά χρόνια έναν διαιτητή S.L, και έναν βοηθό και έναν παρατηρητή S.L.
Εκ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου