Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κόρινθος: Κοντά σε Θεοδοσιάδη, επιστρέφει ο Παυλίδης...

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κόρινθος βρισκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Σάκη Θεοδοσιάδη αλλά και την επιστροφή στην ομάδα του Τάσου Παυλίδη ο οποίος έλυσε την συνεργασία του στις αρχές του καλοκαιριού με την ομάδα του Ισθμού. Αν όλα πάνε καλά σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή της Κορίνθου στην Γ' Εθνική είναι πολύ πιθανό οι δύο ποδοσφαιριστές να φορέσουν την φανέλα της "Μπάρτσα".


Ο 36χρονος αμυντικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τρίκαλα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό Λάρισα και Μετέωρα.

Παράλληλα, η ομάδα του Ισθμού βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Παυλίδη, ο οποίος αγωνιζόταν και την περσινή σεζόν στον σύλλογο και φαντάζει αρκετή πιθανή η επιστροφή του.



Αύριο αναμένεται η απόφαση της έφεσης


Εν αναμονή της απόφασης της έφεσης είναι όλοι στην Κόρινθο η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθεί αύριο Τετάρτη (31/8). Όλοι στην Κόρινθο είναι αισιόδοξη πως η έκβαση θα είναι ανάλογη αυτής του Ηρακλή κάτι το οποίο επιθυμούν να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου