Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κόρινθος: Μέχρι και τον πρωθυπουργό για να δικαιωθεί...

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα προσφύγει η Κόρινθος, σύμφωνα με δηλώσεις του Σωτήρη Μαυρονάσιου στη mikriliga.com.

O κ. Μαυρονάσιος υποστήριξε ότι από τη χρήση πλαστού εγγράφου δεν προκύπτει δυσφήμιση του ποδοσφαίρου και δεν προβλέπεται υποβιβασμός, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις:




"Θα πάμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Δεν γίνεται να βγαίνουν αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δεν γίνεται να αθωώνονται άλλες ομάδες για πλαστά έγγραφα και άλλες να υποβιβάζονται. Και δεν το λέω επειδή έχω κάτι με την Παναχαϊκή και τη Βέροια. Αλλά δεν είναι δυνατόν για ένα πλαστό έγγραφο να υποβιβάζονται ομάδες από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Πώς προκύπτει δυσφήμηση του αθλήματος από ένα πλαστό έγγραφο; Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε την απόφαση. Θα πάμε στα άκρα για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πρωθυπουργό!

Πρώτο μας βήμα θα είναι να πάμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Μόλις συγκεντρώσουμε ό,τι χρειάζεται θα προχωρήσουμε τις κινήσεις μας".




Ακόμα τρεις...

Μπεθάνης: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα»Με ακόμα τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενισχυθεί η Κόρινθος σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ανεξάρτητα στο ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Μέσα στο δελτίο τύπου υπάρχουν και δηλώσεις του Π. Μπεθάνη στις οποίες αναφέρει πως θα εξαντλήσει η ομάδα κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί...

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«1) Συνεχίζεται η προετοιμασία της Κορίνθου. Την Τετάρτη 07/09 θα δώσει  φιλικό παιχνίδι στο Αιγάλεω
2) Στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων στάθηκε ο μεγαλομέτοχος κος Π.  Μπεθάνης που δήλωσε : «παραμένουμε σταθεροί στο πρόγραμμα  μας ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Η ΠΑΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ όμως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που θίγουν τα συμφέροντα της».
3) Η ομάδα θα ενισχυθεί με ακόμη 3 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου