Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βύζας Μεγάρων: Πήρε "Μανώλη", θέλει Εμπέντε...

Παίκτης του Βύζαντα θα πρέπει να θεωρείται ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος σκόραρε και στο ισόπαλο φιλικό με τον Αστέρα Μαγούλας! Στο στόχαστρο και ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας! Δοκιμάστηκε ο διεθνής Βούλγαρος Ιβάν Καραμανόβ!



Με σκόρερ στο πρώτο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε, ο Βύζας Μεγάρων προηγήθηκε του Αστέρα Μαγούλας με 1-0! Το φιλικό έληξε τελικά 1-1 (ισόφαρισε η Μαγούλα με πέναλτι του Εβερετ) και ο  Πολωνός επιθετικός υπέγραψε μετά τη λήξη του αγώνα το συμβόλαιο του που θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Εκτός από τον Ολισαντέμπε, όμως, ο Νίκος Μπάρμπης προσπαθεί να κάνει το... μπαμ με την απόκτηση και του Καμερουνέζου τερματοφύλακα Πιέρ Εμπέντε, γνώριμου μας από τη θητεία του στονΑπόλλωνα Καλαμαριάς, τη Χαλκηδόνα και τον Παναθηναϊκό! Ο Εμπέντε αγωνιζόταν πέρυσι στη Ρουμανία με τη φανέλα της Αστρα Πλοέστι.

Την ίδια ώρα, όπως δήλωσε χθες ο νέος ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», έχει επέλθει συμφωνία με 18 παίκτες που θα ανακοινωθούν την Πέμπτη. Ανάμεσα σ' αυτούς, «έκλεισε»  ο Κώστας Ηλιόπουλος που αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη ενώ κοντά σε συμφωνία είναι ακόμα και ο Γιάννης Βοσκόπουλος τουΠανσερραϊκού.

Στο φιλικό της Τετάρτης που προσέλκυσε πλήθος φίλων της ομάδας έπαιξαν ακόμα και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθούν ο 30χρονος διεθνής Βούλγαρος επιτελικός χαφ Ιβάν Καραμανόβ από τη Σπαρτάκ Πλοβντιβ, ο πρώην τερματοφύλακας του Ιωνικού Χρήστος Παλιγγίνης (για το ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχε γράψει νωρίτερα η mikriliga.com) και ο 20χρονος μέσος Αλέξανδρος Μπιτσάκος της Κορίνθου.



mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου