Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Α' κατηγορίας Κορινθίας: Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 6-1


Παράσταση για ένα ρόλο
Απόλυτος κυρίαρχος το Σάββατο στο Θώδειο ο Π.Α.Ο Λουτράκι δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και αντίδρασης στον Ισθμιακό και επικράτησε με 6-1.


Οι οράνιε με πολλές αλλαγές  στην αρχική ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κιάτο ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς και καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στη νίκη.



Ο κ. Νούλας κράτησε στον πάγκο τον Παναγιωτόπουλο (πρώτη συμμετοχή φέτος του Κορδώση),τον Κρίκα (στη θέση του ο Ανδρεατίδης),τον Δημαράκη και τον Χρυσαφίδη ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Τσουμάνης και Γκαρμίρης.




Μόλις στο 3ο λεπτό και με τη βοήθεια της τύχης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Αντωνίου έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Λάτσας με υπερένταση θα προσπάθήσει να διώξει σε κόρνερ, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Αποστολάκης που ακολουθούσε τη φάση με καρφωτή κεφαλιά θα σκοράρει παρά τη δεύτερη απόκρουση του Λάτσα .


Στο 10ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας μέσα στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, οι Λάτσας,Γκικόπουλος και Πετρόπουλος υπό την πίεση του Παυλάτου δεν θα καταφέρουν να απομακρύνουν τη μπάλα που θα καταλήξει στον Νούλα που με κοντινό πλασέ στην άδεια εστία θα πλασάρει για το 2-0.


Στο 14ο λεπτό, ο Μίχας με ωραία ατομική προσπάθεια θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά το διαγώνιο πλασέ του θα περάσει εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λάτσα.


Στο 22ο λεπτό, ο Λάτσας με εντυπωσιακό τρόπο θα αποκρούσει το φάουλ του Αποστολάκη.


Στο 24ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα πιέσει και θα κλέψει τη μπάλα από τον Dine έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του πάνω από τον Λάτσα που επιχείρησε έξοδο θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο 26ο λεπτό, ο Αποστολάκης από πλάγια θα μπει ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή και θα κάνει το γύρισμα στον Τσατσόπουλο που με διπλή προσπάθεια (το πρώτο πλασέ κόντραρε στον Dine) θα νικήσει τον Λάτσα για το 3-0.


Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον κ. Νούλα να δώσει ανάσες στους Μαυρέλη (αντικαταστάθηκε στο 46ο λεπτό από τον Καλλά) και στον Αντωνίου (στη θέση του στο 54ο λεπτό ο Σέγγας) αλλά η επιθετικότητα των οράνιε δεν υποχώρησε σε κανένα σημείο.


Στο 50ο λεπτό, ο Μίχας έκανε τη σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αποστολάκης με καρφωτή κεφαλιά είχε εύκολη δουλειά για το 4-0.


Στο 51ο λεπτό, ο Γιαννακούλης θα βγάλει τη μπαλιά-τρύπα στον Μίχα που θα κοντρολάρει απέναντι από τον Λάτσα αλλά το πλασέ του θα απομακρυνθεί από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.


Στο 52ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα βρεθεί στην ίδια θέση μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Καλλά και δεν θα αστοχήσει απέναντι στον Λάτσα για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0.


Στο 61ο λεπτό, ο Κώστα από πλάγια θέση θα αποφύγει ωραία τον Ανδρεατίδη και θα μπει στην περιοχή για να ανατραπεί από τον νεαρό αμυντικό των οράνιε. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Σιαμάς που θα νικήσει τον Κορδώση για το 5-1.


Στο 64ο λεπτό, ο Μίχας θα σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι , ο Αποστολάκης αφού κοντρολάρει τη μπάλα θα πασάρει στον επερχόμενο Σέγγα ο οποίος με πλασέ θα κάνει το 6-1.


Στο 67ο λεπτό, η βαθιά μπαλιά του Γιαννακούλη στην πλάτη της άμυνας του Ισθμιακού θα φέρει τον Μίχα απέναντι από τον Λάτσα αλλά το πλασέ του μεσοεπιθετικού των οράνιε θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.


Στο 72ο λεπτό, ο Παυλάτος θα βρει τον Καλλά μέσα στην περιοχή, ο νεαρός με άψογο κοντρόλ θα στρώσει τη μπάλα μπροστά του  και θα πλασάρει αλλά ο Λάτσας με τα πόδια θα εξουδετερώσει άλλο ένα τετ α τετ.


Στο 78ο λεπτό, ο Κορδώσης με διπλή προσπάθεια θα σταματήσει το δυνατό συρτό σουτ του Κώστα έξω από τη μεγάλη περιοχή.


Στο 86ο λεπτό, ο Παυλάτος εκτός περιοχής θα σουτάρει δυνατά, ο Λάτσας δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τη μπάλα που θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει.


Συνθέσεις:




ΠΑΟ Λουτράκι: Φώτης Κορδώσης, Γιάννης Μίχας, Γιώργος Νούλας (30' Κρίκας), Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Κώστας Αντωνίου (54' Σέγγας), Κώστας Παυλάτος, Δημήτρης Μαυρέλης (46' Καλλάς), Παντελής Πανταζής, Κώστας Αποστολάκης, Δημήτρης Τσατσόπουλος, Θανάσης Γιαννακούλης


Αναπληρωματικοί : Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Δημαρακης, Παναγιώτης Σέγγας, Γρηγόρης Κρίκας, Θανάσης Καλλάς, Σωτήρης Γεώργας, Δημήτρης Χρυσαφίδης





Ισθμιακός : Λάτσας, Γκικόπουλος, Dine, Δέδες, Κορδαλής, Πετρόπουλος, Μιχάλαρος (59' Παπαντωνίου), Κατεμής (54' Κουτρουμπής), Κώστα, Καλογράνης, Πιπίνης (59' Σιαμάς)


Αναπληρωματικοί : Ασλάνογλου, Αμπατζής, Ρούσσης, Νικολού, Κουτρουμπής, Σιαμάς, Παπαντωνίου

Κίτρινες Κάρτες : Θανάσης Γιαννακούλης (39), Παναγιώτης Ανδρεατίδης (61), Κώστας Παυλάτος (66)



Κατεμής (29), Δέδες (42), Κώστα (75)




www.aoloutraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου