Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου: Το Διοικητικό Εφετείο… κρατάει το εισιτήριο της Super League

Το Διοικητικό Εφετείο… κρατάει το εισιτήριο της Super League
Από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου «κρέμονται» άπαντες στον Βόλο, σχετικά με την αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην θεσσαλική ομάδα.
Στην περίπτωση η απόφαση του δικαστηρίου είναι θετική, τότε η Σούπερ Λίγκα θα είναι υποχρεωμένη να ανοίξει την πόρτα της στον Ολυμπιακό Βόλου και να επικυρώσει την συμμετοχή των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα.

«Εφόσον το Διοικητικό Εφετείο εκδώσει θετική απόφαση και μας δικαιώσει, τότε η πράξη της ΕΕΑ ως αρνητικού περιεχομένου, αυτομάτως αποκτά θετικό περιεχόμενο. Αυτή είναι η κρατούσα άποψη στην διοικητική δικαιοσύνη, συνεπώς σε αυτή την περίπτωση θα αποκτήσουμε το δικαίωμα συμμετοχής στην Super League, χωρίς να χρειαστεί η επανεξέταση του φακέλου μας από την ΕΕΑ…» τόνισε στοOnsports ο εκ των νομικών του βολιώτικου συλλόγου, Θανάσης Χαρμάνης, εκφράζοντας την αισιοδοξία για την δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.
Οσο για το τάιμινγκ έκδοσης της απόφασης του δικαστηρίου; Η πληροφόρηση που υπάρχει στο νομικό τιμ, είναι πως θα βγει λίγο πριν ή μετά τις 10 Νοεμβρίου και σίγουρα πριν από τις 19 Νοεμβρίου, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν o Λεβαδειακός και ο Δόξα Δράμας τα παιχνίδια στην Super League.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου