Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κύπελλο Κορινθίας: Πήραν τα εισιτήρια 8 ομάδες...

Μοιράστηκαν ακόμα 8 εισιτήρια για την 3η φάση του Κυπέλλου Κορινθίας μετά την ολοκλήρωση των 8 αγώνων χτες Τετάρτη (19/10) και πλέον απομένει ένα ακόμα για να βγουν οι 16 ομάδες της 3ης φάσης, αυτό που θα δοθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου μεταξύ των ομάδων Λεχαίου και Ελλάς Βέλου.

Να θυμήσουμε πως στην φάση των 16 έχουν προκριθεί είδη οι: Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Κορίνθου, Πέλοπας Κιάτου, Προοδευτική Περιγιαλίου, Άλμπατρος Κόρφου, Παννεμεατικός και Σπαθοβούνι.

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν την πρόκριση η Κόρινθος η οποία νίκησε τον Ηρακλή Λεχαίου με 0 - 3 στην επιστροφή της στα τοπικά δρώμενα μετά από 3 χρόνια απουσίας από αυτά. Ο ΑΠΕΣΣΑΣ Χαλκίου συνέτριψε με 6 - 3 τον Πανκαμαριακό ενώ εύκολα προκρίθηκαν και ο Σολωμός ο οποίος επιβλήθηκε με 5 - 0 του ΑΣ Λουτρακίου καθώς και ο Πανευρωστινιακός ο οποίος διέσυρε με 1 - 5 τους Γαλάζιους Νέους.

Αγκλικά σκόρ είχαμε στο Δερβένι στην αναμέτρηση μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Εθνικού Ξυλοκέριζας με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη - πρόκριση με 3 - 4 καθώς και στο Χιλιομόδι στο ντέρμπι μεταξύ Ατρόμητου και Ολυμπιακού Λουτρακίου με την ομάδα του Χιλιομοδίου να προκρίνεται με 4 - 3.

Από εκεί και πέρα προκρίθηκαν επίσης οι Άγιοι Θεόδωροι με 2 - 1 επί της Κλένιας και η Θύελλα Πετρίου με 2 - 1 επί της Θύελλας Κάτω Διμηνιού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Θύελλα Πετρίου – Θύελλα Κάτω Διμηνιού 2 - 1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Ολυμπιακός Λουτρακίου 4 - 3
Σολωμός – ΑΣ Λουτράκι 5 - 0
Γαλάζιοι Νέοι – Πανευρωστινιακός 1 - 5
Αστέρας Δερβενίου – Εθνικός Ξυλοκέριζας 3 - 4
Ηρακλής Λεχαίου – ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 3
Απέσσας Χαλκίου – Πανκαμαριακός 6 - 3
Άγιοι Θεόδωροι – ΠΑΣ Κλένια 2 - 1 

 Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Κορίνθου, Πέλοπας Κιάτου, Προοδευτική Περιγιαλίου, Άλμπατρος Κόρφου, Παννεμεατικός και Σπαθοβούνι, Θύελλα Πετρίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Σολωμός, Πανευρωστινιακός, Εθνικός Ξυλοκέριζας, Κόρινθος, ΑΠΕΣΣΑΣ, Άγιοι Θεόδωροι.
Οι 15 από τις 16 ομάδες της 3ης φάσης: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου