Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Β' Κατηγορία: Ορίστηκαν οι εξ αναβολής αγώνες...


Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κορινθία αναβλήθηκαν πολλά παιχνίδια και στους δύο ομίλους της Β' κατηγορίας.

Συνολικά από τα 14 παιχνίδια που ήταν να πραγματοποιηθούν και στους δύο ομίλους διεξήχθησαν μόλις πέντε (3 για τον πρώτο και 2 για τον δεύτερο όμιλο).

Η ΕΠΣΚ Κορινθίας όρισε τα εξ αναβολής παιχνίδια αλλά και αυτά που είχαν διακοπή.

Για τον πρώτο όμιλο είχαν διεξαχθεί οι αναμετρήσεις:

Δάφνη Εξαμιλίων - Άγιοι Θεόδωροι 0 - 0 
Κύψελος - Περαχώρα 0 - 1
Εθνικός Ξυλοκέριζας - Αγιάννης 7 - 2

Είχαν αναβληθεί:

ΑΣ Λουτρακίου - Αετός Αγγελοκάστρου
Πρόοδος Αγίου Βασιλείου - Τεννεάτης
Μαψός - Γαλάζιοι Νέοι
Το παιχνίδι ΠΑΟ Κουταλάς - Άρης Κορίνθου είχε διακοπή στο 34'

Για τον δεύτερο όμιλο είχαν διεξαχθεί οι αναμετρήσεις:

Θύελλα Κάτω Διμηνίου - Πανευρωστινιακός 2- 1
Σπαθοβούνι - Λυκοποριά 2 - 0

Είχαν αναβληθεί:

ΑΠΕΣΣΑΣ - Παμφενεατικός
Αετός Κρυονερίου - Ολυμπιακός Άσσου
Θύελλα Λεοντίου - Άρης Αρχαίας Κορίνθου
Αναγέννηση - Ασπρόκαμπος
Το παιχνίδι Κόρινθος '06 - Πανκαμαριακός είχε διακοπή στο 32'

Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν ορίστηκαν λοιπόν από την ΕΠΣΚ να διεξαχθούν τη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

1) ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
2) ΑΟ ΜΑΨΟΥ –ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
3) ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
4) ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ-ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
5) ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
6) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ – ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
7) ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ

 Οι αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ μεταξύ των Σωματείων σας που είχαν ορισθεί να τελεσθούν την Κυριακή 16.10.2011 και ώρα 16.00 στα γήπεδα ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΨΟΥ, ΞΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΛΕΟΝΤΙΟΥ, ΞΕΡΟ ΚΙΑΤΟΥ και ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ αντίστοιχα και αναβλήθηκαν, ορίζονται και θα τελεσθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 16.00 στα ίδια γήπεδα που αρχικά είχαν ορισθεί.
Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των ανωτέρω προς αποφυγή οιασδήποτε συγχύσεως απ' αυτήν την αιτία.


Επίσης την Τετάρτη 26 Οκτωβριου με ώρα έναρξης όρισε να συνεχιστούν και τα παιχνίδια που διεκόπησαν από το λεπτό στο οποίο διεκόπησαν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

  Ότι, με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, η οποία ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 17/10/11 προκειμένου να αποφανθεί για τους αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ, οι οποίοι διεκόπησαν συνεπεία δυσμενών καιρικών συνθηκών στο  34ο και 32ο  λεπτό του αγώνα αντίστοιχα, στις 16.10.2011 χωρίς να ευθύνονται  οι  διαγωνιζόμενες ομάδες.
Επειδή κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 21 παρ. ε΄ του Κ.Α.Π. ορίζεται ότι «αγώνας που δεν έληξε εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών, συνεχίζεται για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή π.χ. αριθμό τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών».
Το παραπάνω Φ/Α είναι ισχυρό για τα πραγματικά περιστατικά και όσους αναγράφηκαν σε αυτό από τον Διαιτητή για παραπτώματα που τιμωρούνται με τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού.
Κατ΄ ακολουθία των ανωτέρω, οι αγώνες που δεν έληξαν εξ αιτίας καιρικών συνθηκών την 16.10.11 ορίζονται να τελεσθούν την 26.10.2011 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 16.00΄ στα ίδια γήπεδα που αρχικά είχαν ορισθεί για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (π.χ. αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδ/στών).
Επίσης η διάρκεια των παραπάνω αγώνων ορίζεται σε 56΄ και 58΄ λεπτά αντίστοιχα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα .
Εφιστούμε την προσοχή σας και παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των όσων αναφέρονται στο παρόν προς αποφυγή οιασδήποτε συγχύσεως απ΄ αυτή την αιτία.
Για την τήρηση της απόφασης αυτής υπεύθυνος και αρμόδιος είναι ο διαιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου