Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κόρινθος: Φιλικό με Ψαχνά την Κυριακή

Τον Ηρακλή Ψαχνών θα αντιμετωπίσει η Κόρινθος σε φιλική αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Κορίνθου την Κυριακή (23/10) με ώρα έναρξης στις 16.00.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας του Ισθμού μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε ότι ξεκινούν εργασίες εγκατάστασης νέου χλοοτάπητα στο στάδιο αλλά και εργασίες βελτίωσεις στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες της ομάδας ευχαριστούν τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Πνευματικό.

Το δελτίο Τύπου του ΤΑΠ Κόρινθος αναφέρει τα εξής:
«1. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 θα δώσει φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.
2. Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων για την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου (που αφορά τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα και εργασίες περιβάλλοντος  χώρου). Ένα όνειρο πολλών ετών, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα χάρη στις ενέργειες του Δήμου που για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο κοντά είναι στα αθλητικά δρώμενα του νομού. Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την ενέργεια  αυτή.
Από το γραφείο τύπου
Του  ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Μήνυμα Μπεθάνη μέσω facebook!

Μέσα από ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο ιδιοκτήτης της Κορίνθου, Π. Μπεθάνης, ανακοίνωσε τους στόχους της ομάδας για την φετινή σαιζόν με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το Κύπελλο Κορινθίας.

Ο κ. Μπεθάνης εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να επιστρέψει στην Football League 2  τερματίζοντας αήττητη την σαιζόν αλλά και την δημιουργία προπονητικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά οι στόχοι:

«Από το γραφείο του κου Πάνου Μπεθάνη
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με αφορμή το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, θα ήθελα να παρουσιάσω τους απλούς στόχους της ομάδας μας για φέτος που είναι και προσωπικοί μου στόχοι...
1. Να ανέβουμε στην Football League 2 με μια αήττητη χρονιά
2. Να αγκαλιάσουμε με διάφορες πρωτοβουλίες τα ασθενή στρώματα της πόλης
3. Να φέρουμε τις γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους στο γήπεδο και να τους προστατεύσουμε κατάλληλα.
4. Να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό για προπονητικές εγκαταστάσεις
5. Να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για Κορίνθιους
6. Να βοηθήσουμε πρακτικά τα 70 ποδοσφαιρικά σωματεία που είναι μέλη της ΕΠΣ Κορινθίας.
7. Να δώσουμε χαμόγελο και περηφάνια σε όλους τους Κορίνθιους παγκοσμίως.

Καλή Χρονιά σε όλους μας.

Πανος Μπεθανης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου