Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Στην Προοδευτική οδεύει ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος

Ο 20χρονος μέσος Αλέξανδρος Μπιτσάκος που αγωνιζόταν στηνΚόρινθο δεν μπόρεσε πρόσφατα να βρει ποδοσφαιρική «στέγη» στονΙωνικό μετά την απόφαση υποβιβασμού των Νικαιωτών με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν κοντά στον Ηλυσιακό αλλά ούτε εκεί η μεταγραφή του προχώρησε και πλέον ελπίζει να καταλήξει στην Προοδευτική. 


Ο Μπιτσάκος έκανε την Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση στους "βυσσινί" με τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να σχηματίζει θετική εικόνα για τις δυνατότητες του. Γι αυτό το λόγο του ζήτησε να τον ξαναδεί και την Παρασκευή. Αυτό που εξετάζει, πλέον, είναι αν εφικτή η απόκτηση του για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, διαφορετικά είναι πιθανό να προστεθεί στο ρόστερ εν όψει Ιανουαρίου.

Από κει και πέρα, η Προοδευτική προχώρησε και στην πρόσληψη νέου γυμναστή, με την έλευση του Θωμά Μακρή, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα αντικαταστήσει τονΓιώργο Ιωακείμ. Στα αγωνιστικά, ο Σούφλας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Την Κυριακή θα γίνει νέο φιλικό στον Κορυδαλλό με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου