Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Με σημαντικά παιχνίδια η 3η αγωνιστική

Με σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Δ' Εθνικής με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Ένωση Ερμιονίδας θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 ενώ η Κόρινθος θέλει να πετύχει την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χαλκίδα.



Στην Χαλκίδα λοιπόν ταξιδεύει η Κόρινθος η οποία αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα. Η "Μπάρτσα" θα αγωνιστεί κανονικά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού προσκόμισε στην ΕΠΟ τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως εξόφλησε τα οφειλόμενα στους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τις προσφυγές. Μοναδικό πρόβλημα για την Κόρινθο θα είναι η απουσία του Σιώκου ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική. Αντίθετα η Χαλκίδα θα παραταχθεί πλήρης με μοναδικό πρόβλημα του Αδαμόπουλου, με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.


Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος έρχεται με φόρα από το εντυπωσιακό 8 - 0 επί του Ασπροπύργου φιλοξενεί τα Λουκίσια. Η ομάδα του Χιλιομοδίου θέλει να κάνει το 3 στα 3 και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου κάτι το οποίο δεν θα του το επιτρέψει να γίνει εύκολο η ομάδα των Λουκισίων που θέλει να πετύχει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το Χιλιομόδι κοντά στην νίκη αφού έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.


Από εκεί και κάτω, η Ένωση Ερμιονίδας φιλοξενεί την Θήβα σε μία δύσκολη αναμέτρηση. Η ομάδα της Ερμιονίδας θέλει να παραμείνει στην κορυφή ωστόσο η Θήβα θα την δυσκολέψει αρκετά και ίσως της εκθρονίσει από εκεί.


Το δεύτερο παιχνίδι του για φέτος δίνει και ο Πόρος ο οποίος φιλοξενεί την Ένωση Άσπρα Σπίτια. Η ομάδα του Πόρου θέλει την νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι ισόβαθμος μαζί του αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Προβλήματα για τον Πόρο αφού παραμένει χωρίς προπονητή και λογικά στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα παλεύει μαζί με την αυριανή αντίπαλό του για τη παραμονή στην  κατηγορία.


Ο Μανδραϊκός αφήνει πίσω την ήττα από την Κόρινθο και φιλοξενεί τον Παναυπλιακό. Η ομάδα του Ναυπλίου σε δύο παιχνίδια δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό κάτι που θα επιδιώξει στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μάνδρας. Ο Μανραϊκός λογικά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το τρίποντο αφού είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.


Στο Άργος ο Παναργειακός υποδέχεται τον Ασπρόπυργο. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας αν και η ομάδα του Άργους δεν έχει ακόμα τρίποντο λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι σε μία ομάδα η οποία κακά τα ψέματα θα προσπαθήσει να χάσει με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ μετά το διασυρμό από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.


Τέλος, Δάφνη Ερυθρών και Κύμη στην μεταξύ τους αναμέτρηση θα ψάξουν το πρώτο τρίποντο με τον καλύτερο και πιο παθιασμένο για την νίκη να το πετυχαίνει κιόλας στο τέλος.


Το πρόγραμμα:


Ερμιονίδα - Θήβα
Πόρος - Άσπρα Σπίτια
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Λουκίσια
Μανδραϊκός - Πανναυπλιακός 2011
Παναργειακός - Ασπρόπυργος
Χαλκίδα - Κόρινθος

Δάφνη Ερυθρών - Κύμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου