Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γ' κατηγορία Κορινθίας: Δύο ντέρμπι κορυφής και ένα τοπικό στο δεύτερο όμιλο

Με δύο ντέρμπι κορυφής και ένα τοπικό ντέρμπι διεξάγεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο της Γ' κατηγορίας Κορινθίας.


Οι αναμετρήσεις του Παμβοχαϊκού με τον Άρη Βοχαϊκου και του Άρατου με τους Νέους Στιμάγκας θα ξεκινήσουν στις 10.45 ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15.00.


Λόγω τις τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή αλλά και το πόσο κοντά στην πρώτη θέση βρίσκονται οι άλλες ομάδες την Κυριακή έχουμε δύο ντέρμπι κορυφής.



Η αρχή θα γίνει το πρωί της Κυριακής με το ντέρμπι μεταξύ του Άρατου και των Νέων Στιμάγκας. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση και θα προσπαθήσουν αν ξεκολλήσουν. Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο με την καλύτερη να την παίρνει κιόλας.


Η άλλη πρωϊνή αναμέτρηση της Κυριακής είναι και αυτή ντέρμπι αλλά όχι κορυφής. Τοπικό ντέρμπι λοιπόν μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Άρη Βοχαϊκού με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και να θέλουν να ανέβουν σε αυτή.


Το άλλο ντέρμπι κορυφής θα διεξαχθεί το μεσημέρι μεταξύ του ΠΓΣ Κόρινθος και της Λαύκας. Η Λαύκα μπορεί να βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση ωστόσο με νίκη και συνδυασμό αποτελέσματος στο άλλο ντέρμπι μπορεί να πιάσει κορυφή. Νίκη θέλει και ο ΠΓΣ για να παραμείνει στην κορυφή εστω και με ισοβαθμία.


Στο γήπεδο των Μποζικών ο τοπικός Ατρόμητος υποδέχεται την Δάφνη Πουλίτσας με τις δύο ομάδες δύσκολα να διεκδικούν κάτι καλό φέτος εκτός από ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία ενώ τέλος στην Αρχαία Κόρινθο ο ΑΟ Λεχαίου φιλοξενεί τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου οποίος θέλει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Ορφέας Κιάτου
.
Το πρόγραμμα:



Άρατος Βασιλικού – Νέοι Στιμάγκας
Παμβοχαϊκός – Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Λεχαίου – Κεραυνός Μεγάλου Βάλτου
ΠΓΣ Κόρινθος – ΑΟ Λαύκας
Ατρόμητος Μποζικών – Δάφνη Πουλίτσας
Ρεπό: Ορφέας Κιάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου