Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κύπελλο Κορινθίας: Αυλαία με τρία παιχνίδια για τη 3η φάση

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 3ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας τη Τετάρτη 30/11.
Στους Αγίους Θεοδώρους η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων φιλοξενεί τον Εθνικό Ξυλοκέριζας ενώ ο Πανευρωστινιακός φιλοξενεί τον Άρη Κορίνθου. Στην Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Άλμπατρο Κόρφου.


Και οι τρεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 14.30 και θα είναι νοκ άουτ.



Στους Αγίους Θεοδώρους λοιπόν οι Άγιοι Θεόδωροι υποδέχονται τον Εθνικό Ξυλοκέριζας σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι και ντέρμπι κορυφής στο πρώτο όμιλο της Β' Κατηγορίας Κορινθίας αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο πρωτάθλημα στην Ξυλοκέριζα για την 6η αγωνιστική με τον Εθνικό να παίρνει την νίκη με 4 - 1. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κος Ψυχογιός με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Βλαχοπάνο ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κος Γκολφινόπουλος.


Στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται τον Άρη Κορίνθου σε μία αναμέτρηση στην οποία οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει. Ο Πανευρωστινιακός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Β' κατηγορίας με 18 βαθμούς ενώ ο Άρης Κορίνθου πραγματοποιόντας καλές εμφανίσεις φέτος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας Κορινθίας με 19 βαθμούς. Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης είναι ο κος Φούκης με βοηθούς τους Γκούρβελο και Μπάρτζη ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κος Καλλιόλιας.


Τέλος, στη Νεμέα ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Άλμπατρο. Η ομάδα της Νεμέας βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη - πρόκριση ωστόσο ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις και μπορεί να πραγματοποιηθεί μία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία Κορινθίας με την Νεμέα να βρίσκεται στη 10η θέση με 14 βαθμούς ενώ ο Άλμπατρος βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στη 15η θέση με 7 βαθμούς. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα ακόμα κάτι που θα γίνει την 13η αγωνιστική. Άρχοντες της αναμέτρησης θα είναι ο κος Καρακάσης με βοηθούς τους Καλάρα και Σπηλιώτη ενώ παρατηρητής θα είναι ο κος Τσέλιος.


Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:


Άγιοι Θεόδωροι - Εθνικός Ξυλοκέριζας
Παννεμεατικός - Άλμπατρος
Πανευρωστινιακός - Άρης Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου