Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Κόρινθος: Νίκη κορυφής...


Πόρος - Κόρινθος 0 - 2

Στην κορυφή του 7ου ομίλου βρίσκεται η Κόρινθος, η οποία σημείωσε την τέταρτη νίκη της στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πόρο, επικρατώντας 2-0 στο Πόρο. Η ομάδα του Ισθμού εκτός από το αήττητο σερί των 4 νικών διατηρεί και απαραβίαστη την εστία της σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια.
Ο Πόρος ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά και στο 11’ διαμαρτύρεται για μια φάση, όταν σε σουτ του Χατζόπουλου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα μπήκε γκολ, όμως ο επόπτης είχε αντίθετη άποψη. Στο 35’ όμως ο Σιώκος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαλτζής με πλασέ έκανε το 0 - 1 για την «Μπάρτσα». Πριν τελειώσει το ημίχρονο, η Κόρινθος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Σεϊτάι επιχείρησε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε γκολ για το 0 - 2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Συνθέσεις:
ΠΟΡΟΣ: Γεωργούσης, Ευαγγελόπουλος, Μετσάνι, Μέλος, Παπαπέσιος, Κιοσές, Μπιζιώτας, Τζώρας, Χατζόπουλος, Μήτρου (70’ Βλάχος), Κούρκουλας (62’ Γιαννής)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Δερτιλής (89’ Τζουμάγκας), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βαγγέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (78’ Κουβίδης), Λουμπαρδέας (32’ Λαμπρογεώργος), Σεϊτάι, Δημητριάδης, Σιώκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου