Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Βόλεϊ: Για το 5 στα 5 ο Παμβοχαϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό


Πανέτοιμος είναι ο Παμβοχαϊκός για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Ανδρών στο κλειστό του ρέντη η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (11/11) στις 19.00 με απευθείας μετάδοση από την NOVA.



Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην δεύτερη θέση  με τον Παμβοχαϊκό να είναι αήττητος αλλά έχοντας χάσει βαθμούς αφού δύο παιχνίδια του κρίθηκαν στο τάιμ μπρέικ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτών των ερυθρολεύκων μετράνε 3 νίκες και μία ισοπαλία.




«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παμβοχαϊκός δεν υστερεί σε κανένα τομέα του παιχνιδιού. Παίζουν γρήγορα, έχουν ομοιογένεια αφού έχουν κρατήσει τον περσινό τους κορμό και δουλεύουν μαζί από τις αρχές του Αυγούστου. Δεν είναι ομάδα που στηρίζεται σε έναν παίκτη, κι αυτό το λέω γιατί μπορεί να σταθεί κάποιος για παράδειγμα στην παρουσία του Ντουσάρμ, αλλά επαναλαμβάνω είναι ένα εξαιρετικό σύνολο», επεσήμανε ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος ωστόσο εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος κι από την πρόοδο της δική του ομάδας.
«Σίγουρα αρχίζουμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού να κάνουμε καλύτερη δουλειά κι αυτό είναι ικανοποιητικό, ωστόσο ακόμη έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».
Ο Νίκος Ζαλμάς αντιμετωπίζει το ματς με τους νταμπλούχους «ως ένα πολύ καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στο κατά πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι στον πρωταθλητή... Αυτό πάντως που θέλω εγώ από την ομάδα μου είναι να το αντιμετωπίσουμε όπως τα προηγούμενα ματς, να το χαρούμε και να παίξουμε καλό βόλεϊ».
Ο Ζαλμάς έχει θετική παράδοση απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού έξι χρόνια πριν, ως προπονητής του επίσης νεοφώτιστου τότε Πανερυθραϊκού, είχε πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού.
«Ήταν σίγουρα μια πολύ μεγάλη νίκη και ωραίο θα ήταν να συμβεί κάτι τέτοιο ξανά», τόνισε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού και κατέληξε: «Οι καταστάσεις όμως είναι πολύ διαφορετικές. Αν εμείς κάνουμε μια καλή εμφάνιση, νομίζω ότι θα επιβεβαιώσουμε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, χωρίς ωστόσο να αλλάζουν οι στόχοι μας γιατί είναι πραγματικά πολύ νωρίς ακόμη».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11/11/2011
Ρέντη, 19.00 (Novasports), Ολυμπιακός - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Πανούτσος, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Ακαρέπης
Σάββατο 12/11/2011 
Μετς, 18.00 (Novasports), Παναθηναϊκός - Ηρακλής, Καραμπέτσος, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Αλεξανδρούπολης, 19.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ Γεωργιάδης - Τζεπκινλής, Κομισάριος: Λαδάς
Ζηρίνειο, 19.00, ΑΟ Κηφισιάς - Άρης Μαρμούρης ΑΕ, Βουδούρης - Γεροθόδωρος, Κομισάριος: Ανδρονικίδης
ΕΑΠ, 19.00, ΕΑ Πατρών - ΓΣ Λαμία, Ράπτης - Μουλά, Κομισάριος: Πέρρος
Καλαμαριάς, 19.00, Απόλλων Καλαμαριάς - Φοίνικας Σύρου,Δεληκωστίδης - Θεμελής, Κομισάριος: Βασιλειάδης

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ''LOCOS AMARILLOS'' ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ : 17:00 (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6983398640 ( ΘΩΜΑΣ ΚΕΦΟΚΕΡΗΣ )
2741056163 ( ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ )
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ......!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου