Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Α' Κατηγορία Κορινθίας: Δύσκολο παιχνίδι η Κλένια

Με εντός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Το πιο δύσκολο έργο έχει η Κλένια η οποία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λουτρακίου ενώ ξεχωρίζει και η αναμέτρηση του Πέλοπα Κιάτου με τον Αστέρα Δερβενίου καθώς και το ντέρμπι της ουράς μεταξύ του Ισθμιακού και του Άλμπατρος. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο με ώρα έναρξης στις 15.00.



Στο Βέλο, η πρωτοπόρος Ελλάς φιλοξενεί την Προοδευτική. Η ομάδα του Βέλου θέλει να διατηρηθεί στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας στην οποία πέρασε την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Περιγιαλίου  προέρχεται από ήττα και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ακόμα ένα βήμα παραμονής στην κατηγορία.


Το πιο δύσκολο έργο από τους πρωτοπόρους στην 9η αγωνιστική έχει η Κλένια η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Η ομάδα της Κλένιας θέλει την νίκη εκμεταλλευόμενη και την έδρα της για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία κόντρα σε ένα αντίπαλο ο οποίος φέτος δεν εντυπωσιάζει.


Στο Λουτράκι ο ΠΑΟΛ φιλοξενεί τον Σολωμό. Οι "Οράνιε" λογικά δεν θα δυσκολευτούν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού η ομάδα του Σολωμού είναι κατώτερη του ΠΑΟΛ και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονής της.


Στη Νεμέα, η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα Πετρίου υποδέχεται τον Παννεμεατικό στο τοπικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες είναι νεοφώτιστες στην κατηγορία ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και θέλουν να την συνεχίσουν. Αντίθετα, τα "Λιοντάρια" βρίσκονται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία θέλοντας από την συγκεκριμένη αναμέτρηση να ξεκινήσουν ανοδική πορεία.


Στο Κιάτο, ο Πέλοπας φιλοξενεί τον Αστέρα Δερβενίου στο ντέρμπι για την 5η θέση. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα την φετινή σαιζόν κάτι το οποίο λογικά θα συνεχιστεί. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Πέλοπας έχει περισσότερη τύχη κυρίως λόγο έδρας.


Ο Ηρακλής Λεχαίου ο οποίος προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΛ υποδέχεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Η ομάδα του Ξυλοκάστρου παραπέει την φετινή σαιζόν βρισκόμενη μετά βίας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξει αν θέλει να μείνει στη κατηγορία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας ακολουθώντας καλύτερη πορεία από την περσινή.


Στο Σοφικό, ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον Σαρωνικό. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι με την ομάδα του Σοφικού να βρίσκεται πιο κοντά στην νίκη.


Τέλος, ο Ισθμιακός φιλοξενεί τον Άλμπατρο στο ντέρμπι της ουράς με την δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία βαθμούς με την ομάδα του Κόρφου να είναι οι πρώτοι αν καταφέρει να τους πάρει.


Το πρόγραμμα:



ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου