Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Οι διαιτητές της αυλαίας στο 7ο όμιλο

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 στις 6/11/2011.


Στον 7ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι κορινθιακές ομάδες θα διεξαχθούν οι 6 από της 7 αναμετρήσεις καθώς η αναμέτρηση της Θήβας με τον Ασπρόπυργο ματαιώνεται αφού η ομάδα της Αττικής δεν θα κατέβει.



Η Κόρινθος φιλοξενείται στον Πόρο με την ομάδα του Ισθμού αν και υποβιβάστηκε άδικα θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σαιζόν για να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ωστόσο η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και η "Μπάρτσα" θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική για να φύγει με το τρίποντο. Διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης θα είναι ο κος Γαβρίλης με βοηθούς τους Γουρνάκη και Μπατζιόπουλο όλοι της ΕΠΣ Αθηνών.


Στο Χιλιομόδι ο νεοφώτισμος Ατρόμητος υποδέχεται την Κύμη με την ομάδα της Κορινθίας να θέλει την νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στην Δ' Εθνική. Η ομάδα του Χιλιομοδίου έχει υψηλούς στόχους για φέτος και γιατί όχι μέσα σε αυτούς να μην είναι και η άνοδος. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Κος Τάσσης με βοηθούς τους Μεϊντανά και Τσαγκάρη της ΕΠΣ Αθηνών.


Αναλυτικά οι ορισμοί:


ΕΡΜΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Μήτση, Κοντιζάς-Σγάντζος (Πειραιά)


ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011: Μανιώτης, Μαυρουδής-Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)


ΠΟΡΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Γαβρίλης, Γουρνάκης-Μπατζιόπουλος (Αθηνών)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Τάσσης, Δεληθοδωρής-Λεοντακιανάκος (Αθηνών), 


ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ-ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Τσουκαλάς, Μεϊντανάς-Τσάγκαρης (Αθηνών), 


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διαμαντόπουλος, Γρηγορίου-Βεργέτης (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου