Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Ειδήσεις από τον 7ο όμιλο...στα πεταχτά

Θήβα
Παίρνει το ματς ξεκούραστα 


Χωρίς να ιδρώσει θα βάλει στο σακούλι τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σακούλι η Θήβα. Η ομάδα της Βοιωτίας βάση προγράμματος αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ασπρόπυργο. Βέβαια η ομάδα της Δυτικής Αττικής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και έτσι η Θήβα θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης.



Μανδραϊκός
Κρύβει παγίδες η πρεμιέρα 


Ο Μανδραϊκός είναι φυσικά ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στην Γ' Εθνική. Η ομάδα της Μάνδρας απέδειξε και στις φιλικές αναμετρήσεις πως διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο ικανό να κερδίσει οποιοδήποτε ματς. Βέβαια ο πολύπειρος Τέλης Πιστόλης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η πρεμιέρα κρύβει παγίδες και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αγώνα με τη Δάφνη Ερυθρών.


Κύμη
Εκτός ο Κύρου


Ο Αντώνης Κύρου αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για την Κύμη ενόψει της πρεμιέρας και της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Ο έμπειρος αμυντικός κουβαλάει τιμωρία από την περσινή αγωνιστική περίοδο και έτσι δεν θα παίξει στην πρεμιέρα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα για τους νεοφώτιστους της Εύβοιας.




Πόρος
Αισιόδοξος ο Κλάδης


Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό μου. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, καθώς η ομάδα άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της. Στο ρόστερ υπάρχουν 17 ποδοσφαιριστές και αυτό σημαίνει πως δεν θα έχω πολλές εναλλακτικές λύσεις. Θα πορευθούμε όπως είμαστε μέχρι τον Ιανουάριο και αν η ομάδα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, τότε θα γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος προετοιμάζει για το ματς με αντίπαλο την Κόρινθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου