Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Κουτσουρεμένη...αυλαία για τον 7ο όμιλο

Image DetailΌπως και στις μεγαλύτερες κατηγορίες έτσι και στην Δ' Εθνική παρόλο που τα πρωταθλήματα άρχισαν πολλοί αγώνες αναβλήθηκαν λόγω του ότι δεν γνωρίσαμε ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στις κατηγορίες. Κάπως έτσι λοιπόν θα ξεκινήσει και αύριο Κυριακή 6/11 το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής για τον 7ο όμιλο με την διαφορά ότι εδώ γνωρίζουμε ποιες ομάδες υποβιβάστηκαν αλλά δεν γνωρίζουμε αν υποβιβάστηκαν σαν ΠΑΕ ή ΤΑΠ.



Όπως καλά καταλάβατε ο λόγος για την αναμέτρηση της Κορίνθου με το Πόρο η οποία αναβλήθηκε λόγω του ότι η ΕΠΟ δεν γνωρίζει σαν τι υποβιβάστηκε η ομάδα, ΠΑΕ ή ΤΑΠ, στο βωμό της κάθαρσης που υποτίθεται πως πραγματοποιήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Έτσι λοιπόν η έναρξη του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής ξεκινάει με την διεξαγωγή 5 από τις 7 αναμετρήσεις που ήταν κανονικά να πραγματοποιηθούν. Εκτός λοιπόν της αναμέτρησης της Κορίνθου με τον Πόρο που δεν θα πραγματοποιηθεί ματαιώνεται και η αναμέτρηση της Θήβας με τον Ασπρόπυργο ο οποίος δεν θα κατέβει με την Θήβα να παίρνει εύκολα το τρίποντο χωρίς να ιδρώσει.


Στο Χιλιομόδι, η άλλη κορινθιακή ομάδα του ομίλου, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κύμη με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις και να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία η οποία γιατί όχι να μην τους φέρει και την άνοδο. Η Κύμη νεοφώτιστη και αυτή θέλει να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της.


Από εκεί και κάτω ο Μανδαϊκός, ένα από τα φαβορί για την άνοδο φιλοξενεί την Δάφνη Ερυθρών σε ένα παιχνίδι που θέλει την νίκη αλλά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα γιατί η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις.


Στο Άργος διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων του Παναργειακού και της Χαλκίδας η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλόδοξη ενώ η Ένωση Ερμιονίδας φιλοξενεί τα Λουκίσια.


Τέλος, η Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα υποδέχονται τον Παναυπλιακό και με τους δύο να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.


Το πρόγραμμα:


Ερμιονίδα - Λουκίσια
Άσπρα Σπίτια – Πανναυπλιακός 2011
Θήβα - Ασπρόπυργος 3 - 0 (α.α.)
Πόρος - Κόρινθος αναβάλλεται
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κύμη

Μανδραϊκός - Δάφνη Ερυθρών
Παναργειακός - Χαλκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου