Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Δεξί...με ανατροπή

Ατρότητος Χιλιομοδίου - ΑΟ Κύμης 3 - 2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ο οποίος επιβλήθηκε μέσα στο Χιλιομόδι της Κύμης με 3 - 2. Το ματς μπορεί να ήταν αγχωτικό για τους γηπεδούχους αφού βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την νίκη με την οποία ξεκίνησαν με το δεξί της υποχρεώσεις τους.



Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 12' ο Γουδέλης κατάφερε να αιφνιδιάσει κάνοντας το 0 - 1 βάζοντας τους γηπεδούχους με την πλάτη στο τοίχο και με το άγχος να κάνει την εμφάνισή του. Το 0 - 1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν την αναμέτρηση  στο 47' σε 1 - 1 με τον Μυργιώτης. Στο στο 63’ όμως ο Γεωργουδάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1 - 2. Τελικά, ο Παππάς στο 65’ έφερε το ματς ξανά στα ίσα και ο Κουσκουνάς στο 87’ διαμόρφωσε το 3-2. Δύο λεπτά νωρίτερα (85’) οι γηπεδούχοι είδαν τον Μπαλλή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη.


Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Παπαϊωάννου, Μπαλλής, Βλάσσης (82' Τσαούσης), Παππάς, Κορδαλής (46' Πανακούλιας), Ξύδης, Ιατρόπουλος (46' Τσουμάνης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης.
ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ντουρέκας, Κόκος, Αναστασίου, Γεραντώνης (44' λ.τρ. Καραμπίνης), Γεωργουδάκης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γουδέλης, Γκάτσης (80' Τσάγκος), Μπλασιώτης (84' Σαββίδης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου