Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Α' Κατηγορία Κορινθίας: Εκτός οι πρωτοπόροι


Με εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας στην 8η αγωνιστική.
Η Κλένια η οποία θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση φιλοξενείτε στην Νεμέα από τον Παννεμεατικό σε ένα γειτονικό ντέρμπι.



Την δεύτερη θέση της βαθμολογίας μοιράζονται ο ΠΑΟΛ και η Ελλάς Βέλου και με τους δύο να δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ηρακλή Λεχαίου και τον Αστέρα Δερβενίου αντίστοιχα.



Από εκεί και κάτω ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται την Προοδευτική ενώ ο ουραγός Άλμπατρος τον Πέλοπα με τους γηπεδούχους να θέλουν να σπάσουν το ρόδι και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς αν και η αναμέτρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη.


Στην Ξυλοκέριζα, Σαρωνικός και Ισθμιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην μάχη των τελευταίων θέσεων ενώ στο Σολωμό διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ των δύο νεοφώτιστων Σολωμού και Θύελλα Πετρίου με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως διαφορετικές πορείες μέχρι στιγμής.


Τέλος, στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ο οποίος απογοητεύει και φέτος υποδέχεται τον Πανσολυγειακό.


Σήμερα διεξάγονται τα 7 από τα 8 παιχνίδια με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Αστέρα Δερβενίου - Ελλάς Βέλου με ώρα έναρξης στης 15.00


Αναλυτικά τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής:



Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 6/11
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου