Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Στα χαρτιά πήρε το παιχνίδι με τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου η Αλμυρή

justice
Μπορεί να έχασε την περασμένη Κυριακή η Αλμυρή στο Λουτράκι από τα Νέα Αστέρια ωστόσο πήρε την αναμέτρηση στα χαρτιά αφού κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει. Ποιο συγκεκριμένα, η Αλμυρή μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή τριών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ενώ σύμφωνα με τον ΚΑΠ επιτρέπονται δύο. Ετσι, ο ΑΟ Αλμυρής πήρε την νίκη στα χαρτιά με 3 - 0.

Παράλληλα με 1 αγωνιστική να αγωνιστούν μακριά από το γήπεδό τους τιμώρησε τα σωματεία Παννεμεατικό και ΑΠΣ ΑΓιάννη ενώ απάλλαξε τον Πανκαμαριακό αφού έκρινε πως η ένσταση του Άρη Αρχαίας Κορίνθου είναι αβάσιμη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής:

1.  Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε, αποφασίζει ότι η ένσταση του Σωματείου ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ κρίνεται τύποις  και κατ΄ουσία δεκτή και κατακυρώνει τον αγώνα του ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ – ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ της 30.10.2011 υπέρ του Σωματείου ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ με σκορ τρία (3) έναντι μηδενός (0) καθόσον όπως προέκυψε από τα υπάρχοντα στοιχεία (Φύλλο Αγώνα, δελτία ποδοσφαιριστών Ε.Π.Ο.) στον αγώνα ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ αγωνίσθηκαν με το Σωματείο ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ τρεις αλλοδαποί ποδοσφαιριστές ενώ σύμφωνα με τον ΚΑΠ επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. μέχρι δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ανεξαρτήτου ηλικίας και η συμμετοχή τους στον αγώνα. (άρθρο 19 παρ. 3δ σε συνδυασμό με το άρθρο. 23 παρ. 11 του Κ.Α.Π.).
Επίσης επιβάλλει στο Σωματείο ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ χρηματική ποινή πενήντα (50 €) ευρώ(23 παρ. 11 του Κ.Α.Π) .
2.   Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με την ένσταση για αντικανονική  συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Καραβά Σπύρου στον αγώνα  της 29.10.11 μεταξύ των Σωματείων ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ –ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, αποφασίζει ότι η ένσταση του Σωματείου ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ απορρίπτεται ως αβάσιμη.
3.   Η επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία με τον αγώνα ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  της 22.10.2011 Κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής ποινής στο σωματείο ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ βάσει των άρθρων 14 παρ. 1α-β, 2,3 και 15 (γενική αρχή), παρ. 2α, 3α-β 8α-β του Π.Κ της Ε.Π.Ο.  και του επιβάλλει:
1.- Ποινή στέρησης μιας (1) αγωνιστικής ημέρας του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του το Σωματείο «ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ» όταν είναι γηπεδούχο (άρθρο 15 παρ. 8β του Πειθαρχικού Κώδικα).
2.- Χρηματική ποινή τριακόσια (300 €) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο Ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών που ισχύει από την ημέρα της έγγραφης κοινοποίησης της απόφασης (άρθρο 15 παρ. 8β και 29 παρ. 1 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).
4.   Η επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία αγώνα ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ –ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  της 23.10.2011 Κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής ποινής στο σωματείο ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ βάσει των άρθρων 14 παρ. 1α, 2,3, και 15 (γενική αρχή, παρ. 2α, 3α-β, 8α-β του Π.Κ της Ε.Π.Ο.  και του επιβάλλει:
1.- Ποινή στέρησης μιας (1) αγωνιστικής ημέρας του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του το Σωματείο «ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ» όταν είναι γηπεδούχο (άρθρο 15 παρ. 8β του Πειθαρχικού Κώδικα).
2.- Χρηματική ποινή εκατό (100 €) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο Ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών που ισχύει από την ημέρα της έγγραφης κοινοποίησης της απόφασης (άρθρο 15 παρ. 8α και 29 παρ. 1 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).


1.   Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 30.10.11 μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής για παραβάσεις των άρθρων 5,6,11 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. σε βάρος του εκπροσώπου  του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ. και του επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης .
2.  Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 29/10/11μεταξύ των Σωματείων ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής (έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του Διαιτητή) σε βάρος του προπονητή του Σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ κ. ΜΑΡΓΕΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ., και έχοντας υπόψη ότι ο κ. ΜΑΡΓΕΤΗΣ Γερ. είναι υπότροπος  του επιβάλλει:
α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα πέντε (15) ημέρες (άρθρο 11 παρ. 2 του Π.Κ), με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί και
β) Χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ με ημερομηνία εξόφλησης 2-12-2011 (άρθρα 11 παρ. 2 και 29 παρ. 1 του Π.Κ.)
3. Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 23/10/11 μεταξύ των Σωματείων ΠΑΦΜΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής (δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών) σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ κ. ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠ (ΑΔ 537814),  και του επιβάλλει:
α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες (άρθρο 25 παρ. 5 του Π.Κ), με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί και
β) Χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ με ημερομηνία εξόφλησης 2-11-2011 (άρθρα 25 παρ. α,β και 29 παρ. 1 του Π.Κ.)
4.  Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 30/10/11 μεταξύ των Σωματείων ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ, κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής (έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του Διαιτητή) σε βάρος του δηλωθέντα ως εκπρόσωπο του Σωματείου ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ κ. ΠΑΠΑΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟ Γ.  και του επιβάλλει:
α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες (άρθρο 11 παρ. 2 του Π.Κ), με όποια ιδιότητα και αν ήθελε περιβληθεί και
β) Χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ με ημερομηνία εξόφλησης 2-11-2011 (άρθρα 11 παρ. 2 και 29 παρ. 1 του Π.Κ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου