Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Α' Κατηγορία Κορινθίας: Δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια για τους πρωτοπόρους

Με δυνατά παιχνίδια για τους πρωτοπόρους συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής το Σάββατο. Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν εκτός έδρας σε δύσκολες αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Στο Κιάτο, διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Πέλοπα Κιάτου και της πρωτοπόρου Ελλάς Βέλου. Η ομάδα του Κιάτου θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει μία νίκη η οποία θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου και ανόδου στην Δ' Εθνική. Από την άλλη μεριά Ελλάς δεν θέλει να χάσει βαθμούς για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αν και νωρίς να κάνει συμαντικό βήμα κατάκτησης της κορυφής.

Η δεύτερη Κλένια φιλοξενείτε από την Προοδευτική Περιγιαλίου. Η αναμέτρηση κρύβει πολλούς κινδύνους κυρίους για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θέλουν μόνο την νίκη για να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Ελλάς Βέλου και να περάσουν ξανά στην πρώτη θέση ενώ οι γηπεδούχοι με την σειρά τους θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο Στάδιο της Κορίνθου ο τιμωρημένος Παννεμεατικό υποδέχεται τον ΠΑΟ Λουτρακίου. Η ομάδα του Λουτρακίου έχει χάσει αρκετό έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Το έργο της ωστόσο δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα.

Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου θα υποδεχθεί την εντυπωσιακή φέτος Θύελλα Πετρίου και με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην νίκη ενώ ο Σαρωνικός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Λεχαίου σε μία αναμέτρηση όπου αμφότερες και οι δύο ομάδες θέλουν θετικό αποτέλεσμα.

Στο Δερβένι ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Ισθμιακό. Η ομάδα του Δερβενίου θέλει μόνο νίκη από την συγκεκριμένη αναμέτρηση για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ένα αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται πολύ κόντρα στους τίτλους τέλους, τουλάχιστον για φέτος. Ο Ισθμιακός λοιπόν κοιτάει περισσότερο την κρίσιμη συνέλευση της Κυριακής στην οποία φίλαθλοι και συμβούλιο θα πάρουν την απόφαση αν η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή θα αποσυρθεί.

Τοπικό ντέρμπι στο Σοφικό μεταξύ του Άλμπατρου Κόρφου και του Πανσολυγειακού. Η ομάδα του Κόρφου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παίρνοντας μάλιστα τους πρώτους της βαθμούς την περασμένη αγωνιστική υποδέχεται ένα αντίπαλο ο οποίος θέλει μόνο την νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Τέλος, ο νεοφώτιστος Σολωμός φιλοξενεί τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Κανείς δεν θα το περίμενε ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ντέρμπι ουραγός. Η ομάδα του Σολωμού με νίκη θα ανέβει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο Ηρακλής θα πέσει κάτω από αυτή. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο με τον Ηρακλή να μένει για αρκετό καιρό μακριά από τρίποντο. Προσωπική μου άποψη πως αν ο Ηρακλής παρουσιαστεί όπως στις άλλες αναμετρήσεις δύσκολα θα κερδίσει.

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα:

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου