Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Β' Κατηγορία Κορινθίας: Με το ντέρμπι των ουραγών να ξεχωρίχει στο πρώτο όμιλο

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία του πρώτου ομίλου της Β' κατηγορίας το Σάββατο με τα βλέμματα όλων ωστόσο να είναι στραμμένα στο ντέρμπι της ουράς την Κυριακή μεταξύ του ΠΑΟ Κουταλά και του Τεννεάτη Αθικίων.


Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00.



Το Σάββατο λοιπόν ο Αετός Αγγελοκάστρου υποδέχεται τους δεύτερους Αγίους Θεοδώρους. Η ομάδα του Αγγελοκάστρου θέλει την νίκη για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις κάτι ωστόσο που θέλει και η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων για να παραμείνουν κοντά στην  κορυφή.


Στα Εξαμίλια η Δάφνη που φέτος απογοητεύει υποδέχεται τη Περαχώρα. Οι δύο ομάδες ακολουθούν τελείως αντίθετη πορεία ωστόσο ο στόχος είναι κοινός για ξεχωριστούς λόγους. Νίκη και μόνο νίκη και για τους δύο.


Τέλος, το Σάββατο το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Κύψελου με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου. Οι δύο ομάδες φέτος απογοητεύουν με την Πρόοδο ωστόσο να βρίσκεται σε καλύτερη θέση από αυτή του Κύψελου. Αν μία ομάδα είναι πιο κοντά στην νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αυτή είναι ο Κύψελος κυρίως λόγο έδρας.


Την Κυριακή το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια.


Ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκέριζας φιλοξενείτε από το Μαψό. Η φιλοξενούμενοι προερχόμενοι από το επιβλητικό 11 - 2 επί του Κουταλά λογικά δεν θα δυσκολευτούν απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή του.


Στο Λουτράκι ο ΑΣ Λουτρακίου υποδέχεται τους Γαλάζιους Νέους με τους φιλοξενούμενους λογικά να μην δυσκολεύονται να πάρουν την νίκη ενώ ο Αγιάννης φιλοξενεί τον Άρη Κορίνθου με τους Κορίνθιους να έχουν εύκολο έργο απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος δεν έχει ακόμ αβθμό στο πρωτάθλημα.


Τέλος, η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο Κουταλά στο ντέρμπι τον ουραγών μεταξύ του ΠΑΟ Κουταλά και του Τεννεάτη Αθικίων. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με τον Τεννεάτη να απογοητεύει φέτος ωστόσο και οι δύο θέλουν την νίκη για να κάνουν βήμα παραμονής.


Το πρόγραμμα:


ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ. - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου