Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Α' Κατηγορία Κορινθίας: Ντέρμπι ... τίτλου για Κλένια

Με δύο ντέρμπι αλλά και με σημαντικά υπόλοιπα παιχνίδια συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία Κορινθίας για την 11η αγωνιστική. Στο Βέλο διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ελλάς και της Κλένιας ενώ στο Λουτράκι ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακός Λουτρακίου στο τοπικό ντέρμπι. Σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή τους δίνουν ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ο Άλμπατρος και ο Ισθμιακός με Παννεμεατικό, Ηρακλή Λεχαίου και Πέλοπα αντίστοιχα. Ενώ αρκετό ενδιαφέρον θα προσελκύσει η αναμέτρηση του Σολωμού με τον Σαρωνικό. Σημαντικές αναμετρήσεις θα γίνουν και στο Σοφικό με τον Πανσολυγειακό να υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου και στην Νεμέα με την Θύελλα Πετρίου να φιλοξενεί την Προοδευτικη.

Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00.


Στο Βέλο λοιπόν διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Ελλάς Βέλου και της Κλένιας. Ως παιχνίδι της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την Κλένια αφού με νίκη θα ξεφύγει με 4 βαθμούς από την δεύτερη θέση και αν συνεχίσει να ακολουθεί την πορεία που κάνει μέχρι αυτή την στιγμή δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Νίκη θέλουν και οι γηπεδούχοι με την οποία θα περάσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τοπικό ντέρμπι στο Λουτράκι μεταξύ του ΠΑΟΛ και του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Μπορεί οι "Οράνιε" να είναι καλύτεροι ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει κοιλιά και δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους οι οποίοι θέλουν νίκη και μόνο νίκη. Όπως και να έχει το πράγμα πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Από τον ουραγό Ισθμιακό φιλοξενείτε ο Πέλοπας Κιάτου ο οποίος λογικά δεν θα δυσκολευτεί να πα΄ρει την νίκη απέναντι σε ένα αδύναμο αντίπαλο ενώ στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου σε μία αναμέτρηση που και οι δύο θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους.

Στην Νεμέα, η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται την Προοδευτική. Η ομάδα του Πετρίου εντυπωσιάζει φέτος και θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό απέναντι σε μία ομάδα που θέλει μόνο νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ηρακλής Λεχαίου υποδέχεται τον Άλμπατρο των δύο συνεχόμενων νικών. Η αναμέτρηση μπορεί να φαντάζει εύκολη για τους γηπεδούχους ωστόσο η ομάδα του Κόρφου η οποία "ξύπνησε" τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και με δύο νίκες ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν θα είναι εύκολη.

Στο Σολωμό η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Σαρωνικό. Ο Σολωμός μετά την νίκη του στο ντέρμπι της ουράς με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου θέλει να πετύχει ακόμα μία για να ξεφύγει και άλλο από τις τελευταίες θέσεις ωστόσο η ομάδα του Γαλάτακίου δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα.

Τέλος, στο Ξυλόκαστο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου υποδέχεται τον Παννεμεατικό. Η ομάδα του Ξυλοκάστρου με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι αυτή την στιγμή δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό με την ομάδα της Νεμέας να θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και λογικά να το πετυχαίνει στην αυριανή αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα:

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου