Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Β' κατηγορία Κορινθίας: Τοπικό ντέρμπι στο πρώτο όμιλο

Με το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των Γαλάζιων Νέων και της Δάφνης Εξαμιλίων να ξεχωρίζει συνεχίζεται το πρωτάθλημα στο πρώτο όμιλο της Β' κατηγορίας Κορινθίας ενώ και στο Γαλατάκι διεξάγεται ντέρμπι ουραγών αυτή την φορά μεταξύ του Τεννεάτη και του Μαψού. Ο πρωτοπόρος Εθνικός υποδέχεται τον Κύψελο ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι τον ΠΑΟ Κουταλά. Σημαντικές αναμετρήσεις και για τον Άρη Κορίνθου με τον ΑΣ Λουτρακίου, τον Αετό Αγγελοκάστρου με τον ΑΠΣ Αγιάννη και της Περαχώρας με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.


Με τρεις αναμετρήσεις λοιπόν ανοίγει η αυλαία το Σάββατο.



Στο Αγγελόκαστρο ο τοπικός Αετός υποδέχεται τον ουραγό την Βαθμολογίας Αγιάννη. Και οι δύο ομάδες αναζητούν την νίκη, οι μεν γηπεδούχοι για να κάνουν βήμα παραμονής οι δεν φιλοξενούμενοι για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς για φέτος.


Οι δεύτεροι Άγιοι Θεόδωροι υποδέχονται τον ΠΑΟ Κουταλά με τους γηπεδούχους λογικά να μην δυσκολεύονται να πάρουν  τους τρεις βαθμούς τις νίκης ενώ στο Συνοικισμό ο Άρης Κορίνθου φιλοξενεί τον ΑΣ ΛΟυτρακίου οποίος θέλει πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει σε εύκολη παραμονή.


Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκέριζας φιλοξενεί τον Κύψελο με την ομάδα της Ξυλοκέριζας να θέλει το τρίποντο που θα διατηρήσει την διαφορά στους 5 βαθμούς με τον Κύψελο ωστόσο να μην τα παρατάει εύκολα.


Η εκπληκτική φέτος Περαχώρα φιλοξενεί την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου. Οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία κάτι το οποίο λογικά εύκολα θα πετύχει η Περαχώρα σε αντίθεση με την Πρόοδο που μπορεί να δυσκολευτεί.


Τοπικό ντέρμπι στα Εξαμίλια μεταξύ των Γαλάζιων Νέων και της Δάφνης. Οι δύο ομάδες ακολουθούν τελείως διαφορετικές πορείες ωστόσο η αναμέτρηση δεν παύει να είναι ντέρμπι στο οποίο όλα μπορεί να συμβούν.


Τέλος, ακόμα ένα ντέρμπι αυτή την φορά στην ουρά της βαθμολογίας έχει η 10η αγωνιστική. Τεννεάτης Αθικίων και ΑΟ Μαψού θα ψάξουν το τρίποντο το οποίο θα τους κάνει να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία.


Το πρόγραμμα:



ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου