Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Μεγάλο ντέρμπι στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της  Δ' Εθνικής. Η ομάδα της Κορίνθου φιλοξενεί τον Μανδραϊκό με τις δύο ομάδες να είναι τα φαβορί για την άνοδο.



Στην Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου η "Μπάρτσα" υποδέχεται το Μανδραϊκό. Η Κόρινθος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Δ' Εθνική (να θυμίσουμε η αναμέτρηση με το Πόρο της πρώτης αγωνιστικής αναβλήθηκε) κάτι στο οποίο θα βοηθήσει ότι η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Από την αντίπαλη μεριά ο Μανδραϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λιοσάτο ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Δάφνη Ερυθρών για την πρώτη αγωνιστική στο γόνατο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να αποκατασταθεί η ζημιά, με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε ένα μήνα. Η είσοδος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ελεύθερη για όλους ύστερα από απόφαση της διοίκησης της Κορίνθου σε μία προσπάθεια συσπείρωσης των Κορινθίων φιλάθλων.


Στον Ασπρόπυργο ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου φιλοξενείτε από την τοπική ομάδα. Η ομάδα του Ασπροπύργου αποφάσισε να κατέβει να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα μέσα στην εβδομάδα με την ομάδα να την πλαισιώνουν παιδιά από την περιοχή. από την μεριά του Ατρόμητου θα απουσιάσει ο Μπαλής ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Κύμη για την πρώτη αγωνιστική και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως τιμωρείτε με 2 αγωνιστικές. Στην αναμέτρηση ο Ατρόμητος μπορεί να είναι το φαβορί αλλά το παιχνίδι δεν παύει να είναι επικίνδυνο αφού κανείς δεν γνωρίζει τι αγωνιστικό πρόσωπο θα παρουσιάσει η ομάδα του Ασπροπύργου.


Από εκεί και κάτω, η Θήβα η οποία πήρε χωρίς αγώνα το τρίποντο την περασμένη αγωνιστική φιλοξενείτε από τα Λουκίσια τα οποία θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος στην προσπάθεια για παραμονή βασιζόμενοι περισσότερο στην έδρα τους.


Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Ένωση Άσπρα Σπίτια η οποία υποδέχεται την Ένωση Ερμιόνιδας με τους φιλοξενούμενος να είναι πιο κοντά στην  νίκη.


Στην Κύμη ταξιδεύει ο Παναργειακός όπου φιλοξενείτε από τον τοπικό ΑΟ με την ομάδα του Άργους να θέλει την νίκη μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την Χαλκίδα.


Ίδιος ο στόχος και της Χαλκίδας η οποία φιλοξενείτε για δεύτερο παιχνίδι εκτός από την Δάφνη Ερυθρών η οποία ξεκίνησε με το αριστερό την σαιζόν κόντρα στον Μανδραϊκό.


Τέλος, στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακός υποδέχεται το Πόρο ο οποίος έμεινε μέσα την εβδομάδα χωρίς προπονητή αφού αποχώρησε ο Κώστας Κλάδης για προσωπικού λόγους.


Το πρόγραμμα:


Άσπρα Σπίτια - Ερμιονίδα
Λουκίσια - Θήβα
Πανναυπλιακός 2011 - Πόρος
Ασπρόπυργος - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Κόρινθος - Μανδραϊκός

Κύμη - Παναργειακός
Δάφνη Ερυθρών - Χαλκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου